Cem Büyükhanlı kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Cem Büyükhanlı neden öldü?

Cem Büyükhanlı, Bebek'teki evinde ölü bulundu. Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı, bir dönem oyuncu Bennu Gerede ile evli idi. Ölüm haberi sonrasında Cem Büyükhanlı kimdir, kaç yaşında, nereli, neden öldü soruları araştırılıyor. İşte Cem Büyükhanlı hakkındaki bilgiler...

Cem Büyükhanlı kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Cem Büyükhanlı neden öldü?

Oyuncu Bennu Gerede'nin eski eşi, Büyükhanlı Holding'in varisi evinde ölü bulundu. Evinde köpeği ile yalnız yaşayan Cem Büyükhanlı'nın ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Büyükhanlı, daha önce akciğerlerindeki rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görmüş, yaklaşık bir hafta önce ise taburcu edilmişti. Peki, Cem Büyükhanlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

CEM BÜYÜKHANLI KİMDİR?

Cem Büyükhanlı, 1974 yılında Ankara'da doğdu. Büyükhanlı Holding'in varisi olarak tanınıyor. 2010 yılında ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede ile evlendi. Çiftin evlilikleri 15 ay sürdü.

BENNU GEREDE'DEN CEM BÜYÜKHANLI PAYLAŞIMI

Büyükhanlı ile kısa bir süre evli kalan oyuncu Bennu Gerede sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşım şu şekilde:

“Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat.”

 

kimdir
80 yaşındaki ayakkabı ustası 2 metrekarelik dükkanda yaşam mücadelesi veriyor Dilek Taşı ilk bölümü saat kaçta? Kanal D Dilek Taşı 1. bölüm izle! Klasik aşiret düğünü: Damada 2 milyon TL, geline kilolarca altın Gaziantep'te sağlık çalışanı bıçaklandı