Çalışanlar bayram edecek! Maaşlara yüzde 10 zam onayı çıktı!

Çalışanların maaş zamlarına dair tüm bildirimler yakından izleniyor. Temmuz ayında devam eden maaş artışlarına ilişkin yapılan açıklamalar ve duyurular, gündemin üst sıralarındaki yerini koruyor. Belediye çalışanlarının maaşlarındaki iyileştirmelere dair en son haberler ve bildirimler dikkatle takip ediliyor. Temmuz ayında belediye çalışanlarının maaş artışlarına yönelik yeni gelişmeler yaşanıyor ve bu duyurulara bir yenisi daha eklendi.

Çalışanlar bayram edecek! Maaşlara yüzde 10 zam onayı çıktı!

Belediye çalışanlarının maaş artışlarına ilişkin her gün yeni açıklamalar ve duyurular gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarındaki artışlardan sonra, belediyelerin sendikalarla yaptığı anlaşmalar ilgiyle takip ediliyor. Toplu iş sözleşmeleri ve ek protokollerle ilgili tüm yenilikler yakından izleniyor. Yeni anlaşmalar ve zam kararları kamuoyuyla paylaşılmaya devam ediyor. Belediye çalışanlarına bir zam müjdesi daha geldi. Maaşlara ek olarak %10 zam yapılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

ZAM HAKKINDA

ZAM DUYURULARI SÜRÜYOR

Emekli ve memurların Temmuz zammının ardından, gözler asgari ücrete yapılacak ek zamma çevrilmişti. Ancak yetkililerden gelen açıklamalara göre, Temmuz ayında asgari ücrete ek zam yapılmayacak ve asgari ücret zammı Aralık ayında belirlenecek. 

Diğer yandan, belediye çalışanlarının maaş artışları da yakından takip ediliyor. Ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personelin maaş artışlarına dair tüm detaylar ve gelişmeler mercek altına alınmış durumda. Belediye yönetimleri ve sendikalar arasındaki anlaşmalar, toplu iş sözleşmeleri ve ek protokoller süreci devam ederken, yaşanan tüm yeni gelişmeler kamuoyuna duyuruluyor. Zam açıklamaları hız kesmeden sürerken, yeni bir açıklama da Silivri Belediyesi çalışanları için yapıldı.

EMEKLİ MAAŞLARI

YÜZDE 10 ZAM KAPIDA!

Silivri Şubesi Belediye İş Sendikası, yapılan görüşmeler sonucunda belediye çalışanlarına sevindirici haberi verdi. Bu çerçevede, 1 Temmuz itibarıyla mevcut brüt yevmiyelere ek olarak %10 oranında bir artışla %20 zam yapılacağı açıklandı. 

Zam duyurusu merakla beklenirken, sendika sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayımladı. Açıklamada, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve Başkan Yardımcılarına teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi: "Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu’nun onayı ve Başkan Yardımcılarımız Sayın Emine Tarin ve Sayın Tan Hüseyin Kıroğlu’nun katkıları ile 1 Temmuz’dan itibaren mevcut brüt yevmiyelere %10 ek artış ile toplamda %20 zam uygulanacaktır. Sözleşmede bulunan %10’luk artışa ilave 10 puan ekleyen Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu ve ekibine teşekkür ederiz."

 
219,95 TL den 79,95 TL ye düşüyor. Migros ev ihtiyaçlarınız için kampanyayı açıkladı Bugün hava nasıl olacak? Yağış var mı, ne zaman bitecek? İşte MasterChef'in 13. yarışmacısı Dünyanın en zehirlilerinden biri Türkiye'de görüldü