Çalışan emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Çalışana 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri nedir?

Çalışan emekliler, 5 bin lira ikramiyenin hesaplara geçeceği günü araştırıyor. Yeni düzenleme ile birlikte 5 milyona yakın çalışan emekli de Cumhuriyet'in 100. yıldönümü nedeniyle verilen ikramiyeden faydalanabilecek. Peki, çalışan emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Çalışan emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Çalışana 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri nedir?

Çalışana 5000 TL ikramiye ödemesi, vatandaşın gündeminde yer alıyor. Cumhuriyet'in 100. yıldönümü nedeniyle bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye çalışmayanlara verilmişti. Çalışan emekliler için yapılan düzenleme ile 5 bin lira ikramiye yılbaşına kadar yatar mı, hesaplara ne zaman yatacak merak ediliyor. İşte çalışan emekliye verilecek ikramiyenin ödeme tarihleri...

ÇALIŞAN EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye düzenlemesi için çalışmalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başladı. İki bakanlık tarafından yürütülen çalışma sonrasında teklif, komisyondan geçti. Torba Yasa ile birlikte TBMM Genel Kurulu'na gelen düzenleme için görüşmeler devam ediyor.

5000 LİRA İKRAMİYE ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye düzenlemesi, bütçe kanunun geçmesi ile yasalaşma ihtimali var. Bu durumda aralık ayı bitmeden ikramiyelerin ödenmesi yapılabilir. Teklif kabul edilip Resmi Gazete'de yayınlaması ile hesaplara geçecektir. Aralık ayında yetişmez ise ocak ayında maaşlar ile birlikte ödemeler yapılabilir.

Bilal Çetin kimdir, kaç yaşında, nereli? Bilal Çetin hayatı, kariyeri, çalıştığı yerler Lazları sevdiği için ismini bakın ne yaptı Üniformasıyla nikahlanan uzman çavuş için karar verildi Tokat'taki tarihi konak yandı