Bursa'da gıda terörü! Sucukları araba gibi oto yıkamada yıkadılar

Bursa'da Hindistan'ı aratmayacak görüntüler ortaya çıktı. Akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde bulunan bir kişi, minibüsün içindeki sucukları yıkadı. Görüntüler sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Jandarma ekiplerinin çalışması sonucunda şahıslara ulaşılıp, haklarında işlem yapıldı.

Bursa'da bir oto yıkama istasyonunda gerçekleşen olayda, bir şahıs minibüs içindeki sucukları hortumla su püskürterek yıkadı. Ardından da hiçbir şey yokmuş gibi davrandı.

Bursa'da gıda terörü! Sucukları araba gibi oto yıkamada yıkadılar - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

O anlar otomobilinde oturan çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler tepki çekti.

İşte gelen tepkiler:

Bursa'da gıda terörü! Sucukları araba gibi oto yıkamada yıkadılar - Resim : 2

TAHKİKAT BAŞLATILDI

Jandarma ekipleri araç sahibi İ.Y.(48) isimli kadına ulaştı. İ.Y.' nin aracı eşi Hüseyin Y. (55) ile Fatih M.(35)'nin kullandığını söylemesi üzerine jandarma ekipleri kısa sürede 2 şahsı yakaladı. İnsan sağlığını tehlikeye sokacak şekilde sucuk yıkama yaptıkları tespit edilen 2 şahıs ile birlikte sucukların halen içerisinde olduğu panelvan minibüs jandarma karakoluna götürüldü. El konulan 70 kilo sucuğun Bursa Tarım İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edeceği belirtildi.
İfade vermesi için Jandarma karakoluna getirilen şüpheliler hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından tahkikat başlatıldığı bildirildi. Şahıslara Türk Ceza Kanunu'nun 186. maddesi uyarınca işlem yapılacağı kaydedildi. Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin de sucukların etiketsiz olması sebebiyle idari para cezası uygulayacağı belirtildi.

Bursa'da gıda terörü! Sucukları araba gibi oto yıkamada yıkadılar - Resim : 3

Üç aylara ne kadar kaldı? Üç aylar ayın kaçında başlıyor? 2024 üç aylar başlangıcı tarihi Bolu'da 4.2 şiddetinde depremi AFAD duyurdu! İşte son depremler 200 aracın lastiğini patlattı Hatay’da aşırı yağış sele neden oldu