Bursa'da 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü'nün feci ölümü! Okuldan çıktı eve gidecekken cip çarptı

Bursa'da okuldan çıktıktan sonra ailesine "servisle gelmeyeceğim, arkadaşlarıma uğrayacağım" diyen 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü, arkadaşlarından ayrılıp evine gittiği sırada cipin çarpması sonrası hayatını kaybetti. Ortaokul öğrencisi Beyza Nur gözyaşları arasında toprağa verilirken, cip sürücüsü kadın ise tutuklandı.

Bursa'da 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü'nün feci ölümü! Okuldan çıktı eve gidecekken cip çarptı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Beyza Nur Gecü, okuldan çıktıktan sonra arkadaşlarıyla buluştu.

Bursa'da 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü'nün feci ölümü! Okuldan çıktı eve gidecekken cip çarptı - Resim : 1

Her zamankinden farklı olarak servise binmeyip arkadaşlarıyla vakit geçiren Beyza Nur, Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'nda eve dönmek için vasıta beklemeye başladı. Bu sırada Ü.U. idaresindeki 34 YZ plakalı cip, kontrolünden çıkarak kaldırımda bekleyen 8. sınıf öğrencisi Beyza Nur Gecü'ye (13) çarptı.

Bursa'da 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü'nün feci ölümü! Okuldan çıktı eve gidecekken cip çarptı - Resim : 2

Cipin çarpmasıyla birlikte savrulan Beyza Nur Gecü ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Beyza Nur'u ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Bursa'da 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü'nün feci ölümü! Okuldan çıktı eve gidecekken cip çarptı - Resim : 3

ÖNCE BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ SONRA KALBİ DURDU

Hastanede tedavi altına alınan ve önce beyin kanaması geçiren sonra da kalbi duran Beyza Nur kurtarılamadı. Olay sonrası gözaltına alınan Ü.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü'nün feci ölümü! Okuldan çıktı eve gidecekken cip çarptı - Resim : 4

KADIN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Gecü gözyaşları arasında toprağa verilirken, cipin kadın sürücüsü tutuklandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bursa'da 13 yaşındaki Beyza Nur Gecü'nün feci ölümü! Okuldan çıktı eve gidecekken cip çarptı - Resim : 5

Kaynak: İHA

Az önce deprem mi oldu, nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu? Sevdikleriniz için en güzel, en anlamlı Regaip Kandili mesajları Survivor'da SMS'siz ilk eleme gerçekleşti! Veda eden isim...