Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir?

Burak Can Taşan, Adana'da motosiklet kullanımına dair paylaşımları ile sosyal medyada fenomen olmuş bir isimdi. Burak Can Taşan, motosikleti ile seyir halinde iken önüne çıkan köpeğe çarptı. Yola savrulan Taşan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamadı. Peki, Burak Can Taşan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir?

Adana'nın sevilen ismi, sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan hayatını kaybetti. Video içerik üreticisi Burak Can Taşan, motosiklet üzerine çektiği videolar ile Instagram, Twitter, Youtube gibi sosyal medyada ilgiyle takip ediliyordu. Peki, Burak Can Taşan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

BURAK CAN TAŞAN KİMDİR?

Burak Can Taşan, 23 yaşındaydı. Motosiklet üzerine yaptığı video içerikler ile sosyal medyada yakından takip ediliyordu. Burak Can Taşan, yine motosikletçi sosyal medya fenomeni olan kız arkadaşı Yaren Kaya'ya 3 Temmuz'da evlilik teklifi yapmıştı.

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir? - Resim : 1

Burak Can Kaya, teklif sonrasında duygularını Instagram paylaşımında şöyle dile getirmişti:

"2022 son kıyağını yaptı ve seninle tanışmamı sağladı sonrasında bildiğim tüm ezberleri bozdum. Bu zamana kadar sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyormuşum… seninle öğrendim sevgilim 🤍 içimdeki iyiyi hep diri tuttuğun için, ellerini ellerimden hiç ayırmadığın için sana minnettarım ❣️ Ömrümün sonuna kadar seninle hangi yol olursa yürümeye hazırım/ sürmeye de olur :) Gülüşlerimiz hep birbirine karışsın doğum günümde yeniden doğdum ve miladım oldun 🙏🏻 Seni çok seviyorum Kalbim 💞"

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir? - Resim : 2

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Burak Can Taşan, Instagram'da "burakcntasan" kullanıcı ismiyle yer alıyor. Burada takipçi sayısı 89,5 bin.

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir? - Resim : 3

@Burakcantasan kullanıcı adıyla paylaşımlar yaptığı YouTube'da takipçi sayısı ise 21,8 B.

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir? - Resim : 4

 

kimdir
Dilencilerin market oyunu! Sıcaklıklar 6 ila 10 derece artacak Türkiye'de sıcaklık rekoru Hatay'da kırıldı! Kene yine can aldı!