Bunu söyleyen bir Yahudi: İsrail'in şu an yaptığı soykırım, bu canavarlık

İsrail-Hamas çatışmaları 21. gününde devam ederken Filistin'de can kayıpları 7 binin üzerine çıktı. Dünya İsrail'in katliamına sessiz kalıyor, ancak bazı kişiler esas yapılmak istenenin farkında. Buna İsrailliler de dahil. İsrailli Yahudi bir kadının kayda aldığı video da en güzel örneği. Kadının en dikkat çeken ifadeleri ise, "Bunu çatışma olarak isimlendirmemeliyim. Bu bir soykırım. Bu canavarlık" oldu.

İsrail, Filistin'de katliama devam ediyor. Gazze'de çocuklar ölürken dünya ülkeleri bu soykırıma sessiz kalıyor. 

Şimdiye dek İsrail tarafından düzenlenen saldırılarda 7 bin 28 Filistinli hayatını kaybetti. Olan biteni yorumlayan bir İsrail vatandaşı ise Gazze'de yaşananların bir çatışmadan ziyade soykırım olduğunu söyledi.

Siyonist bir ailede yetiştiğini ve Yahudi olduğunu söyleyen kadının ülkesi hakkındaki açıklamaları sosyal medyada viral oldu.

Bunu söyleyen bir Yahudi: İsrail'in şu an yaptığı soykırım, bu canavarlık - Resim : 1

"SİYONİST DEVLETİN ZALİM OLDUĞUNU GÖREBİLİYORUM"

İşte kadının kullandığı çarpıcı ifadeler:

"Yahudi bir kadınım. Siyonist bir aile tarafından büyütüldüm. Büyükbabam Holokost'tan sağ kurtulanlardandı. Ailem sürekli olarak direnç ve dayanıklılık ruhumuzdan bahseder ve İsrail ulusunun iyiliğini düşünmek benim kanımda var ancak ben yine de Siyonist devletin zalim, şiddetli ve kötü olduğunu görebiliyorum.

Bunu söyleyen bir Yahudi: İsrail'in şu an yaptığı soykırım, bu canavarlık - Resim : 2

"İSRAİL YANLISI ÖN YARGILARIMI AŞABİLİYORUM"

Eğer İsrail'in var olma hakkına inanan ve onun kurtuluşları olduğuna inanan Siyonist bir aile tarafından yetiştirilen biri olarak ben bile İsrail yanlısı ön yargıları aşabiliyor ve bu çatışma hakkında gerçekleri öğrenebiliyorsam, siz de yapabilirsiniz.

Bunu söyleyen bir Yahudi: İsrail'in şu an yaptığı soykırım, bu canavarlık - Resim : 3

"BU BİR SOYKIRIM BU CANAVARLIK"

Aslında bunu çatışma olarak isimlendirmemeliyim. Bu bir soykırım. Temelde bu konuda bir buçuk dönemlik üniversite dersi aldım ve iliklerime kadar hissediyorum ki İsrail'in şu an yaptığı şey bir soykırımdır. Bu canavarlık.

Bunu söyleyen bir Yahudi: İsrail'in şu an yaptığı soykırım, bu canavarlık - Resim : 4

"YAVAŞ YAVAŞ GERÇEKLEŞEN BİR ZULÜM, UZUN SÜRELİ BİR ACI"

Son 75 yıldır yaptıkları da bir soykırım. Yavaş yavaş gerçekleşen bir zulüm, uzun süreli bir acı. Bu, Filistinli sivil halkı tüketmeyi amaçlayan bir şey. Tüm Filistinlilerin direnmekten vazgeçmesini amaçlar ve bu sayede bu topraktan elde edilen zenginlik menfaat sahiplerine gider. Asıl sahipleri olan Filistin halkına gitmez."

Bunu söyleyen bir Yahudi: İsrail'in şu an yaptığı soykırım, bu canavarlık - Resim : 5

Kaynak: haberet.com

Askerlik yerleri açıklandı! 44 ilaç geri ödeme listesine alındı Asansör faciasında ilk gözaltı İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapanıyor