Bostancı-Kartal istikametinde iğrenç olay! Sapık sürücü sporcu kadını takip edip mastürbasyon yaptı! O anlar kamerada

İstanbul'da sabah saatlerinde bisikletli bir kadın araç sürücüsü tarafından trafikte taciz edildi. Bostancı-Kartal istikametinde yaşanan olayda kadın, kendisini dikiz aynasından izleyerek mastürbasyon yapan adamı kayda alarak o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul'da mide bulandıran anlar kayda alındı. Sabahın erken saatlerinde spor yapmak amacıyla bisiklet sürmeye çıkan kadın Bostancı-Kartal istikametinde bir araç sürücüsünün tacizine uğradı. 

Aracıyla bisikletli kadını dakikalarca takip eden sapık, bir yandan dikiz aynasına bakarak kadını göz hapsine aldı.

Kadın ne olduğunu anlayamazken araçtan kurtulmaya çalıştığını fakat sürücünün sürekli olarak önünü kestiğini ifade etti.

Sonunda telefonunu çıkararak video kayda giren kadın aracın yanından geçmeyi başardı. Bu esnada gördükleri karşısında ise şoke oldu.

Araç sürücüsü kadını izleyerek mastürbasyon yapıyordu. O anları sosyal medyada Emniyet Müdürlüğü'nü etiketleyerek paylaşan kadın yaşadığı şoku şu şekilde anlattı:

"SURATINDAKİ İFADEYİ GÖREBİLİYORDUM"

"Sabah bisikletimle Anadolu yakası sahil yolunda antrenmana çıkmıştım. Bostancı-Kartal istikametinde sağ şeritte ilerlerken saat 07:38'de videodaki "41 ..P 666" plakalı aracın beni takip ettiğini fark ettim. Araç özellikle önüme geçip beni yavaşlattı. 4-5km boyunca benim önümde kaldı ve onu geçmeyeyim diye direksiyonunu ara ara sağa sola kırıyordu ve sağdaki park için ayrılmış ceplere girip yavaşlıyordu. Bu sırada aracın dikiz aynasından suratındaki ifadeyi görebiliyordum. Ne yaptığını henüz anlamamıştım. O sırada Kartal'da ışıklara takıldı ve telefonumu çıkarıp yan camdan ne yaptığını kaydetmek istedim. Mastürbasyon yaptığını görünce şok oldum ve çok korktum. Benim onu kaydettiğimi gördükten sonra takibi bıraktı ve hızla uzaklaştı."

Bostancı-Kartal istikametinde iğrenç olay! Sapık sürücü sporcu kadını takip edip mastürbasyon yaptı! O anlar kamerada - Resim : 1

Bostancı-Kartal istikametinde iğrenç olay! Sapık sürücü sporcu kadını takip edip mastürbasyon yaptı! O anlar kamerada - Resim : 2

Bostancı-Kartal istikametinde iğrenç olay! Sapık sürücü sporcu kadını takip edip mastürbasyon yaptı! O anlar kamerada - Resim : 3

41 AKP 666 plakalı bir sürücü, bisiklet süren bir kadın takip ederek araç içinde mastürbasyon yaptı. Tacize uğrayan kadın: "Sabah bisikletimle Anadolu yakası sahil yolunda antrenmana çıkmıştım. Bostancı-Kartal istikametinde sağ şeritte ilerlerken saat 07:38'de videodaki "41 AKP 666" plakalı aracın beni takip ettiğini fark ettim. Araç özellikle önüme geçip beni yavaşlattı. 4-5 km boyunca benim önümde kaldı ve onu geçmeyeyim diye direksiyonunu ara ara sağa sola kırıyordu ve sağdaki park için ayrılmış ceplere girip yavaşlıyordu. Bu sırada aracın dikiz aynasından suratındaki ifadeyi görebiliyordum. Ne yaptığını henüz anlamamıştım. O sırada Kartal'da ışıklara takıldı ve telefonumu çıkarıp yan camdan ne yaptığını kaydetmek istedim. Masturbasyon yaptığını görünce şok oldum ve çok korktum. Benim onu kaydettiğimi gördükten sonra takibi bıraktı ve hızla uzaklaştı."

Kaynak: haberet.com

CANLI | Nihal ve Bahar Candan gözaltında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anne ve babasının kabrine ziyaret Titanik'in en zengin yolcularının yediği akşam yemeği menüsü 100 bin dolara satıldı Yağışların ardından İstanbul'daki barajlarda sevindiren gelişme