Beyoğlu'nda 3 katlı binada yangın: Eşi ve çocuklarına ulaşamayan baba gözyaşlarına boğuldu

İstanbul Beyoğlu'nda 3 katlı binanın çatısında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İçeride mahsur kalan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

  • Beyoğlu'da 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı.
  • Yangında mahsur kalan anne ve 3 çocuğu itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken; endişeyle olay yerine koşan baba, ailesi için gözyaşı döktü.
  • Sağlık ekiplerinin sakinleştirdiği adam ailesinin iyi olduğunu görünce rahat bir nefes aldı.

Beyoğlu'nda 3 katlı binada yangın: Eşi ve çocuklarına ulaşamayan baba gözyaşlarına boğuldu - Resim : 1

  • Olay, Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Terzi Kasım Sokak'ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdan alevler yükselirken, etrafı yoğun dumanla kapladı.

Beyoğlu'nda 3 katlı binada yangın: Eşi ve çocuklarına ulaşamayan baba gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

  • Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için müdahale ederken polis ekipleri ise emniyet şeridi çekerek çevrede önlem aldı.

MAHSUR KALDILAR

  • Yangın nedeniyle binanın 2. katında mahsur kalan anne ile 3 çocuğu itfaiye ekiplerinin uzattığı merdiven ile kurtarıldı.

Beyoğlu'nda 3 katlı binada yangın: Eşi ve çocuklarına ulaşamayan baba gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

  • Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

  • Bu sırada dışarıda olan baba yangın haberini alınca olay yerine koştu. Eşi ve çocukları için endişelenen baba gözyaşlarını tutamayınca sağlık ekipleri adam müdahale etti.
  • Ailesinin ambulansta öğrenen adam, hızla araca koştu. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen baba rahat bir nefes aldı.

Beyoğlu'nda 3 katlı binada yangın: Eşi ve çocuklarına ulaşamayan baba gözyaşlarına boğuldu - Resim : 4

  • İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

"ZOR KURTULDUM İYİ DEĞİLİM"

  • Yangından kurtarılan kadın gözyaşları içinde zor kurtulduğunu söylerken, eşi ise bir saat için dışarı çıktığını ifade etti.

Beyoğlu'nda 3 katlı binada yangın: Eşi ve çocuklarına ulaşamayan baba gözyaşlarına boğuldu - Resim : 5

  • Yangını gören Muharrem Çetinkaya, "Söyleyecek bir şey yok yangın oldu. Neden çıktığını bilmiyoruz. Ben burada aşağıda oturuyorum. Teyzemin oğlu bu. İçerideki mağdur. 3 tane çocuk vardı. 3 çocuk bir de eşi yangına maruz kaldı. İtfaiye çağırdı itfaiye geldi kurtarıldılar hepsi." diye konuştu.
Eylül'de Aşk ve Para İçin Şanslı Burçlar! Bu burçtakileri sevindiren açıklamalar. 12'nci kattan düşen 3 işçi hayatını kaybetti Solo Tuvalet Kağıdı 290 TL'den 189 TL, Signal White Now 2'li Paket 390 TL'den 175 TL'ye Düştü BİM 3 Eylül 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunda gıdadan giyime kadar birçok üründe indirim başladı.