Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları

Berat Kandili mesajları ile sevdiklerinizin kandil gecesini tebrik edebilirsiniz. 6 Mart Pazartesi gecesi Berat Kandili idrak edilecek. Ramazan'ın müjdecisi olan af ve arınma gecesi olan Berat Kandili, kandil mesajları araması yoğunlaştı. Gündüz vakti ise Berat Kandili mesajları ile sevdiklerinizi tebrik edebilirsiniz. Sosyal medya hesabınızdan paylaşabilmeniz için aradığınız güncel resimli Berat Kandili mesajları da haberimizde. İşte Berat Kandili mesajları, resimli kandil mesajları...

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları

Berat Kandili mesajları ile mübarek kandil gecesinde sevdiklerinize en güzel dileklerinizi iletebilirsiniz. Berat Kandili mesajları en yenilerini, en güzellerini haberimizde sizler için derledik. Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili, 6 Mart Pazartesi gecesi dua ve ibadetlerle idrak edilecek. Annenize, babanıza, eşinize, dostunuza göndermek için aradığınız Berat Kandili mesajları sizler için hazırladık. Resimli Berat Kandili mesajları ile Facebook, Instagram, Twitter hesaplarınızdan bugünün anlamını, önemini belirten, sevincini anlatan paylaşımlarda bulunabilirsiniz. İşte güncel, anlamlı, kısa Berat Kandili mesajları ile resimli kandil mesajları 2023...

BERAT KANDİLİ MESAJLARI 2023

Berat Kandilimiz Mübarek Olsun. Allah-ü Teala bu mübarek gecenin hürmetine hastalarımıza acil şifalar, milletimize sabır ve devletimize kuvvet ihsan etsin. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizi artırsın.

Allahû Teala Şaban’ın 15. Gecesi Tecelli eder. Ve Ana’ya Baba’ya asi olanlarla Allah’a ortak koşanlar dışında bütün kullarını bağışlar. Rabbim önümüzdeki Berat gecesini hakkıyla ihya eden kullarından etsin. Hayırlı kandiller...

Ya Rabbi! Birlik ve beraberliğimizi, sabır ve metanetimizi artır! Acılarımızı dindir, umudumuzu zafere eriştir! Dualarınız kabul olsun. Berat kandiliniz nurlu olsun. 

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Berat kandiliniz mübarek olsun…

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 1

Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle! (Amin) Berat Kandiliniz mübarek olsun…

Mübarek Berat Gecesi'nin tüm Müslümanlara ve insanlığa sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyor, dünyamızda yaşanan sıkıntılardan kurtuluşa vesile olmasını diliyorum. Kandil gecemiz gariplere, sahipsizlere uzatılan ellerle dolsun. Hayırlı kandiller...

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını müjdeleyen Berat Gecemizin insanlığa sağlık, sevgi, barış ve huzur getirmesini diler, hemşerilerimizin, aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Berat Gecesini tebrik ederim.

Beraat kandili Allah'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler bin bir nurla doludur. Berat Kandiliniz kutlu olsun…

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 3

Allah'ım! Lütfundan bize rızk ver, bizi rızkından mahrum etme, bize verdiğin rızıkları bizim için bereketli yap, katında bulunan nimetlere rağbetimizi arttır ve bizi gönül zengini eyle. (İbn Ebi Şeybe, Dua, 42) Kandiliniz mübarek olsun.

Ey Yüce Rabbimiz! Evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kalplerimizden imanı, hayatımızdan Resulünün sünnetini ve sevgisini eksik etme (Amin). Hayırlı Kandiller.

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Kuran-ı Kerim’in dünya semasına ilk inmeye başladığı bugünde gününüzün ibadetle geçmesini diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun…

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 5

Allah'ım! Bizleri Regaip'le Sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek Ramazan'ın sonunda cenneti hak eden kullarından eyle! Kandiliniz mübarek olsun.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Berat Kandiliniz mübarek olsun.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 6

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek Berat Kandili geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Rabbimiz, biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla. Bizi ateş azabından koru. (Ali imran 16) Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rabbi lisanlarımızı yalandan, gıybetten, Senin sevmediğin, bütün kirli sözlerden temizle. (Amin) Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle. Soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duamı kabul eyle. (İbrahim 40) Berat Kandilimiz mübarek olsun.

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 7

Rabbimiz! Hesap görülecek günde, beni, ana babamı ve inananları bağışla. (İbrahim 41) Berat Kandiliniz Hayırlı Olsun.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, Berat Kandilin mübarek olsun.

Gelişiyle kalbimizi aydınlatan, gönlümüze nur saçan, bütün insanlığa güneş gibi doğan, sevgili peygamberimizin şefaatine nail olmanız temennisiyle Berat Kandilin mübarek olsun…

Ya Rabbim sen biz kullarının dualarını kabul, hakkımızda hayırlısını nasip eyle… Âmin. Berat kandiliniz mübarek olsun.

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 8

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bu gece Cenabı Hakkın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

Ya Rabbim sen biz kullarının dualarını kabul, hakkımızda hayırlısını nasip eyle… Âmin. Berat kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun… Berat Kandiliniz mübarek olsun!

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 9

Affımıza vesile olması dileklerimle Berat Kandilinizi tebrik ederim. Hayırlı kandiller…

Bu Kandil Gecesi’nin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle. Berat Kandilin mübarek olsun…

Beraat kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı İyi Kandiller…

Beraat kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ikinci kandil gecesidir. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun..

Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Resim : 10

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Bu gece Cenabı Hakkın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

6 Mart Pazartesi Diyanete göre il il imsak vakitleri THY uçağının içinde yayılan ve panik yaratan koku sonrası acil iniş yapıldı Enkazdan çıkarıldı tam morga konulacakken kebapçının dikkati sayesinde hayatı kurtuldu Müteahhitle site sakinleri birbirine girdi!