Bekçilik sınavı saat kaçta? 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?

Bekçilik yazılı sınavı bugün yapılacak. Bekçilik yazılı sınavına fiziki yeterlilik sınavından geçenler girebilecek. Yazılı sınav Ankara'da yapılacak. Sınav giriş belgesi e-devletten yayımlandı. Peki, bekçilik yazılı saat kaçta? Bekçilik sınavı ne kadar sürecek? Bekçilik yazılı sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Bekçilik sınavı saat kaçta? 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?

Bekçilik yazılı sınav saati heyecanla bekleniyor. Haziran başlayan başvuru süreci sonrasında ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavını başarıyla geçen adaylar, Ankara'da bugün bekçilik yazılı sınavına girecek. Peki, bekçilik sınavı saat kaçta, ne kadar sürecek? Bekçilik yazılı sınavı sonuçları ne zaman belli olacak?

Bekçilik sınavı saat kaçta? 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? - Resim : 1

BEKÇİLİK SINAVI SAAT KAÇTA? 

Bekçilik yazılı sınavı, 30 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak. Sınav iki saat sürecek. 

Bekçilik sınavı saat kaçta? 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? - Resim : 2

BEKÇİLİK YAZILI SINAVI NASIL OLACAK?

Bekçilik yazılı sınavında adaylara, 100 adet soru sorulacak. Bu soruları yanıtlaması için 120 dakika süre verilecek. Sorular beş şıklı olacak ve dört yanlış bir doğruyu götürecek.

Başarı puanı hesaplamasında [Puan=((Doğru Sayısı-(Yanlış Sayısı/4)) / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacak. 50 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacak.

Bekçilik sınavı saat kaçta? 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? - Resim : 3

BEKÇİLİK YAZILI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Yazılı sınavda sorulan sorular ile cevap anahtarı 02.10.2023 tarihinde www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr ve https://www.pa.edu.tr adreslerinden yayımlanacak.

Sınav sonuç bilgileri 23.10.2023 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

GSB 2. etap personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Geleneksel tatlının yeni şekli: Waffle Katmer Cem Yılmaz'ın yeni filmine gelen ilk tepkiler... Hasta yakınları tarafından darbedilen doktor yoğun bakıma alındı