Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2023 e-Devlet bedellik askerlik sınıf sonuçlandırma ekranı

Bedelli askerlik yerleri, yılın ilk günlerinde başvuru yapanlar tarafından araştırılıyor. 29 Aralık 2023 tarihinde bedelli askerlik için başvurular sona ermişti. Peki, bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, belli oldu mu? Bedelli askerlik yerleri nereden, nasıl sorgulanıyor?

Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2023 e-Devlet bedellik askerlik sınıf sonuçlandırma ekranı

Bedelli askerlik için 2024 Ocak ayı sevk tarihi yaklaşıyor. Yılın son iş gününe kadar başvurularını yapanlar, bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak sorgulamaya başladı. Konuya dair MSB'den açıklama geldi. Peki, bedelli askerlik yerleri nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2023 e-Devlet bedellik askerlik sınıf sonuçlandırma ekranı - Resim : 1

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel askerlik eğitimini yapacakları birlikleri 2024 yılı Ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacak.

Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2023 e-Devlet bedellik askerlik sınıf sonuçlandırma ekranı - Resim : 2

Celp ve sevk döneminde sevke tabi olacak yükümlüler sevk belgesini sevk tarihinin 10 gün öncesinden itibaren e-Devletten veya askerlik şubesinden alabilecektir.

Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2023 e-Devlet bedellik askerlik sınıf sonuçlandırma ekranı - Resim : 3

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemi e-devlet üzerinden yapılıyor. Başvuru yapan adaylar, TC kimlik numarası ve şifre ile e-devlete giriş yaptıktan sonra "Askerliğim" sorgulaması ile bedelli askerlik yerini öğrenebilecek.

BEDELLİ ASKERLİK YERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Liseli öğrencilerin saç saça kavgası kamerada Anadolu Otoyolu'ndaki kaza nedeniyle 1 kişi tutuklandı Bekçilik sözlü sınav sonuçları belli oldu! Bedensel engelli adam yangından kaçamadı