Bayrampaşa'da su almak için sıra bekleyen çocuğa yorgun mermi isabet etti

İstanbul'da 'yorgun mermi' 10 yaşındaki çocuğa isabet etti. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk tedavi altına alındı.

  • Bayrampaşa'da yaşayan 10 yaşındaki Çağrı Çağlar su almak için bir büfeye geldi.
  • Sıra beklerken bir anda nereden geldiği bilinmeyen bir mermi, büfenin brandasını delerek küçük çocuğun omzuna isabet etti.

BİR ANDA HASTANELİK OLDU

  • Aniden canı yanan çocuk ağabeyi Mesut Çağlar tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Bayrampaşa'da su almak için sıra bekleyen çocuğa yorgun mermi isabet etti - Resim : 1

  • Küçük çocuk başka bir hastaneye sevk edilirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
  • Olayın yaşandığı büfe sahibi Yusuf Gürkan Kanek, "Çocuk su almaya geldi, sıra bekliyordu. Bir anda yukarıdan mermi geldi. Biz merminin brandaya vurma sesini duyduk. Çocuğun peşinden parka koştuk ama yakalayamadık. Ağabeyi aldı hastaneye götürdü. Çocuk bağırıp çağırıyordu. Öğrendiğimize göre durumu iyiymiş. Branda yavaşlatmış mermiyi. Mermi brandaya çarpmasaymış sıkıntı olurmuş" şeklinde konuştu.

Bayrampaşa'da su almak için sıra bekleyen çocuğa yorgun mermi isabet etti - Resim : 2

VAKA SAYISI ARTIYOR

  • Yorgun mermiden hayatını kaybeden ya da yaralananların sayısı ise artıyor.
  • Geçtiğimiz kasım ayında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yorgun mermiye bağlı olarak son 5 yılda meydana gelen asayiş olaylarında 120 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 571 kişi hakkında ise yasal işlem yapıldığını açıklamıştı.
TÜİK enflasyon verilerini paylaştı, en düşük memur maaşı 45 bin TL'yi aştı Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS şartı olmaksızın personel alımını duyurdu 6 katlı bina iş makinesinin darbesiyle yıkıldı Kayıp kız çocuğu, dedesinin evinde bulundu