Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün tatil?

Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Mübarek Ramazan ayı, 23 Mart Perşembe günü başlamıştı. 29 gün sürecek Ramazan ayı bitiminde 3 gün bayram kutlanacak. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı tarihini merak ediyor. Peki, bayramın 1. günü ne zaman? Ramazan Bayramı hangi günler, kaç gün tatil?

Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün tatil?

On bir ayın sultanı Ramazan ayının 19. günündeyiz. Ramazan ayı ilerledikçe bayram tarihine dair sorgulamalar artıyor. Ramazan ayının son günü bayram arifesi oluyor. Sonrasında Ramazan Bayramı üç gün sürecek. Resmi tatil olan Ramazan Bayramı ne zaman? Peki, Ramazan Bayramı 1. günü hangi güne denk geliyor? İşte 2023 Ramazan Bayramı takvimi...

BAYRAMIN 1. GÜNÜ HANGİ GÜN?

23 Mart'ta başlayan Ramazan ayı, 20 Nisan Perşembe günü sona erecek. Bayramın 1. günü ise 21 Nisan Cuma gününe denk geliyor.

Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün tatil? - Resim : 1

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan bayramı, Şevval ayı ilk üç gününde kutlanıyor. 21 Nisan Cuma günü başlayan Ramazan Bayramı, 23 Nisan Pazar günü sona erecek. 20 Nisan Perşembe günü öğleden sonra başlayacak tatil ise 3,5 gün.

Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün tatil? - Resim : 2

2023 RAMAZAN BAYRAMI TAKVİMİ

Ramazan Bayramı arife günü 20 Nisan Perşembe
Ramazan Bayramı 1. günü 21 Nisan Cuma
Ramazan Bayramı 2. günü 22 Nisan Cumartesi
Ramazan Bayramı 3. günü 23 Nisan Pazar

O köy sular altında kalmıştı! Gün yüzüne çıkınca oraya akın ettiler Osman Naim Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün neler olacak? Depremlerde ağır hasar almıştı! Hatay'da Paskalya ayini düzenlendi