Bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı bugün başladı. Bayram için planlarını yapanlar ve toplu ulaşımı kullanacak olanlar, hangileri ücretsiz merak ediyor. Peki, bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? Metro, metrobüs, Marmaray, vapur, otobüs hangileri Ramazan Bayramı'nda ücretsiz?

Bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı ile birlikte toplu ulaşım ücretsiz mi merak ediliyor. Bayram için ziyarete gidecek olanlar veya bayram tatili için toplu taşımayı kullanacak olanlar metro, metrobüs, marmaray, vapur, otobüs hangileri ücretsiz araştırıyor. İşte Ankara, İzmir, İstanbul'da ücretsiz olan toplu taşıma detayları...

Bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi? - Resim : 1

MARMARAY, METRO ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu taşıma ücretsiz olacak. Marmaray, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, Başkentray ve İzban ile belediyelerin yürüttüğü toplu taşıma hizmetleri ise 21 Nisan saat 00.00'dan 23 Nisan saat 24.00'e kadar ücretsiz olacak.

Bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi? - Resim : 2

İSTANBUL’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Bayram için tüm hazırlıklarını tamamladığını duyuran İBB'den yapılan açıklamaya göre, 21-22 Nisan ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kapsayan 3 günlük tatilde, kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanan İstanbullulara toplu ulaşım ücretsiz hizmet verecek.

Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz? Şevval orucu nedir, ne zaman tutulur? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Bayramın ilk günü cuma namazı saat kaçta?