Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, İZBAN, Başkentray ücretsiz olacak mı?

Her yıl bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz yapılıyor. Bayramda şehir dışına çıkmayacak olan vatandaşlar, bayram ziyaretlerine veya gezi amacıyla toplu taşımayı kullanmayı düşünüyor. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi, kaç gün? Kurban Bayramı tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, İZBAN, Başkentray ücretsiz olacak mı?

Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, İZBAN, Başkentray ücretsiz olacak mı?

Kurban Bayramı'na az bir zaman kaldı. Önümüzdeki hafta 16 Haziran Pazar günü Kurban Bayramı başlayacak. Tatil sırasında toplu taşımayı kullanacak vatandaşların beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı ve hangi toplu taşıma ücretsiz mi kaç gün belli oldu.

Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, İZBAN, Başkentray ücretsiz olacak mı? - Resim : 1

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Vatandaşlar Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, Marmaray, İZBAN, Başkentray ücretsiz olacak mı? - Resim : 2

TOPLU TAŞIMA HANGİ GÜNLER ÜCRETSİZ?

Toplu taşımalardan 16 Haziran Pazar saat 00.00'dan (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) ücretsiz yararlanabilecek.

Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, kaç gün? Babalar Günü ne zaman, yarın mı? Babalar Günü haziranın kaçında, hangi pazar? Bugün hava nasıl olacak 8 Haziran Cumartesi: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün (8 Haziran 2024) en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?