Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, kaç gün? 2024 Kurban Bayramı'nda Kuzey Marmara otobanı, Osmangazi Köprüsü geçiş bedava mı?

Bayramda otoyollar, köprüler ücretsiz olacak mı, ne zaman, kaç gün merak ediliyordu. Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü başlıyor. Konuya dair Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı? Peki, bayramdan hangi otoyollar ve köprüler kaç gün ücretsiz?

Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, kaç gün? 2024 Kurban Bayramı'nda Kuzey Marmara otobanı, Osmangazi Köprüsü geçiş bedava mı?

Her yıl bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz yapılıyor. Kurban Bayramı için şehir dışına çıkacak ve adı geçen köprüleri ve otoyolları kullanacak vatandaşlar, ücretsiz oldu mu sorguluyordu. Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ve 2024 Kurban Bayramı'nda hangi otoyollar ve köprüler ücretsiz belli oldu. Peki, bayramda otoyollar ve köprüler kaç gün ücretsiz? İşte detaylar...

Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, kaç gün? 2024 Kurban Bayramı'nda Kuzey Marmara otobanı, Osmangazi Köprüsü geçiş bedava mı? - Resim : 1

BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ? 

Bayram tatili nedeniyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu.

Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, kaç gün? 2024 Kurban Bayramı'nda Kuzey Marmara otobanı, Osmangazi Köprüsü geçiş bedava mı? - Resim : 2

OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER KAÇ GÜN ÜCRETSİZ?

Adı geçen otoyollar ve köprülerden geçişler;15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Babalar Günü ne zaman, yarın mı? Babalar Günü haziranın kaçında, hangi pazar? Bugün hava nasıl olacak 8 Haziran Cumartesi: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün (8 Haziran 2024) en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Sınava girmeden önce okunan dua ve sınava giren öğrenci için okunacak sınav duası nedir?