Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman başlıyor?

Bayram ikramiyesi ödeme tarihi geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek açıklamıştı. Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerine göre değişiyor. Peki, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 4A, 4B, 4C emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman başlıyor?

Emekli ikramiyesi ödemesi bugün başladı. Haftaya kutlanacak Ramazan Bayramı öncesinde emekli ikramiyelerinin hesaplara yatacağı açıklanmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine bayram ikramiyesi ödeme takvimini açıklamıştı. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 2024 bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman başlıyor? - Resim : 1

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." sözleri ile ikramiye ödeme tarihlerini açıkladı. 

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman başlıyor? - Resim : 2

SSK EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek.

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman başlıyor? - Resim : 3

BAĞKUR EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak.

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi ödemesi ne zaman başlıyor? - Resim : 4

EMEKLİ SANDIĞI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor? 📍Okullarda 2. ara tatil ne zaman 2024? Kadir Gecesi ne zaman idrak edilecek Diyanet açıkladı! Az önce deprem nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu 2 Nisan 2024? Bugün hava nasıl olacak 2 NİSAN 2024?