Bayram arefesinde resmi kurumlar açık mı, saat kaça kadar açık?

Ramazan ayının sonlarına doğru bayrama dair detaylar araştırılıyor. 21 Nisan Cuma günü başlayacak Ramazan Bayramı üç gün sürecek. Bayramdan önce gelen arefe günü resmi daireler, banka, noter ve ezcane gibi kurumlar nasıl çalışacak? Tam gün mü yarım gün mü? İşte 20 Nisan Perşembe çalışma saatleri...

Bayram arefesinde resmi kurumlar açık mı, saat kaça kadar açık?

Yılın ilk dini bayramı olan Ramazan Bayramı'na günler kaldı. On bir ayın sultanı, 20 Nisan Perşembe günü tutulacak oruçla sona erecek. Devamında 21 Nisan Cuma günü başlayacak Ramazan Bayramı üç gün sürecek. Vatandaşlar, arefe günü resmi kurumların, bankaların, noterlerin ve eczanelerin yarım gün mü tam gün mü çalışacağını merak ediyor. İşte bayram arefesi çalışma saatleri...

Bayram arefesinde resmi kurumlar açık mı, saat kaça kadar açık? - Resim : 1

20 NİSAN PERŞEMBE AREFE GÜNÜ TATİL Mİ?

Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan Cuma günü başlayacak, 23 Nisan Pazar günü sona erecek. Bayramdan önceki gün, arefe günü ise tam gün tatil değil yarım gün çalışma olacak ve öğleden sonra resmi tatil olarak geçiyor.

Bayram arefesinde resmi kurumlar açık mı, saat kaça kadar açık? - Resim : 2

BAYRAM AREFESİNDE BANKA, NOTER, RESMİ DAİRELER AÇIK MI?

20 Nisan Perşembe Ramazan Bayramı arefesinde yarım gün mesai olacak. Yani resmi kurumlar öğleden sonra kapalı olacak. 24 Nisan Pazartesi günü açılacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa baraj doluluk oranları nedir? Balık avı yasağı başladı 150 bin TL evlilik kredisi başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İhracatta bal yasağı!