Bayram arefesi ne zaman, Ramazan Bayramı hangi gün?

Ramazan ayının sonlarına geldik. Okulların ara tatile girmesiyle birçok aile, erken bayram tatiline girdi. Bayram arifesi ile tatile girecek vatandaşlar ise Ramazan Bayramı hangi gün merak ediyor. Peki, bugün bayram arefesi mi? Ramazan Bayramı hangi gün başlıyor? İşte 2023 Ramazan Bayramı tatili tarihleri...

Bayram arefesi ne zaman, Ramazan Bayramı hangi gün?

On bir ayın sultanı Ramazan ayı bitmek üzere. 23 Mart'ta oruç ayı, ibadetler ve dualarla geçirildi. Ramazan ayının bitmesinin ardından üç günlük Ramazan Bayramı heyecanla bekleniyor. Bayram için hazırlıklarını sürdüren, bayram arefesinde yola çıkacak olan vatandaşlar, Ramazan Bayramı hangi gün sorgulamaya devam ediyor. Peki, bayram arefesi ne zaman, bugün mü, yarın mı? İşte 2023 Ramazan Bayramı takvimi...

BAYRAM AREFESİ NE ZAMAN?

On bir ayın sultanı Ramazan ayı, 20 Nisan Perşembe günü sona erecek. Bayram arifesi de olan bu günün devamında üç gün Ramazan Bayramı kutlanacak.

Bayram arefesi ne zaman, Ramazan Bayramı hangi gün? - Resim : 1

2023 RAMAZAN BAYRAMI TAKVİMİ

Ramazan Bayramı Arifesi 20 Nisan Perşembe
Ramazan Bayramı 1. Gün 21 Nisan Cuma
Ramazan Bayramı 2. Gün 22 Nisan Cumartesi
Ramazan Bayramı 3. Gün 23 Nisan Pazar

Bayram arefesi ne zaman, Ramazan Bayramı hangi gün? - Resim : 2

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Resmi olarak Ramazan Bayramı, yarım gün arefe ile birlikte 3,5 gün olarak kutlanıyor. 21 Nisan Cuma günü başlayan ve hafta sonuna denk gelen Ramazan Bayramı, ekstra bir tatil imkanı sağlamıyor.

Marmara depremi senaryosunda büyük risk taşıyor! Uzmanlar iki ilçede yol açma çabasına girişti Güneş Tutulması için geri sayım başladı Aslıhan Sinem öldü mü öldürüldü mü? 2023 fitre miktarı ne kadar, ne zamana kadar verilir?