Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? Neden gözaltına alındı?

Banu Parlak, dün dolandırıcılık iddiasıyla havalimanında gözaltına alındı. Bu gündeme bomba gibi düşen haber sonrasında Banu Parlak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor merak konusu oldu. İşte Banu Parlak hakkındaki bilgiler...

Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? Neden gözaltına alındı?

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni olan Banu Parlak, dün kooperatif dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alındı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılar ile tanınan Banu Parlak hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Banu Parlak kimdir, kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor?

Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? Neden gözaltına alındı? - Resim : 1

BANU PARLAK KİMDİR?

Banu Parlak, 1987'de doğdu. Aslen Kastamonuludur. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Banu Parlak, 2016 yılında çıkardığı Narin Yarim isimli şarkısıyla dönemin top listesine girmeyi başarmıştır.

Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? Neden gözaltına alındı? - Resim : 2

Banu Parlak, yeni doğum yapmasının ardından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündeminde yer almaya başladı. Aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile 2017 yılında evlenen, sonra ayrılacağını açıklayan Banu Parlak, bu evlilikten bir kız çocuk annesidir. Banu Parlak 2018 yılının Mart ayında Okan Öztürk ile boşanacaklarını gündeme getirmişti.

Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? Neden gözaltına alındı? - Resim : 4

Instagram'da "prlkbanu" kullanıcı adıyla yer alıyor ve şu an 1.3 milyon takipçisi bulunuyor.

Aynı ismi taşıyan bir güzellik merkezi bulunuyor. Güzellik merkezinin Bahçeşehir, Ataköy, Sakarya, Kayseri, Gebze, Stuttgart, Gent, Konak ve Ümraniye'de şubesi var.

Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? Neden gözaltına alındı? - Resim : 5

Banu Parlak Albümleri

Dik Yokuş

Dura Dura

Narin Yarim

Narin Yarim Remix

Popüler Şarkıları:

Dik Yokuş

Narin Yarim

Dura Dura

Yana Yana

Narin Yarim Remix

kimdir
Atatürk'e benziyor diye 2 saatte 1 milyon lira attılar! 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak? Türk bayrağını çöpten alıp evine asan işçiye hediye