Bakan Kurum, Adıyaman'da çocuklarla maç yaptı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çocuklara söz verdiği halı sahayı yaptırarak aynı halı sahada çocuklarla maç yaptı.

  • 12 Temmuz'da Adıyaman'ı ziyareti sırasında camide karşılaştığı çocukların halı saha talebine kayıtsız kalmayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu isteği gerçeğe dönüştürmüştü.

ÇOCUKLARLA MAÇ YAPTI

  • Sadece iki ay içinde Fatih Mahallesi'ndeki Mevlana Ortaokulu önüne inşa edilen halı saha, çocukların kullanımına sunuldu.

Bakan Kurum, Adıyaman'da çocuklarla maç yaptı - Resim : 1

  • Çocuklar da Bakan Kurum'a teşekkür ederek, onunla sahada bir maç yapma isteklerini dile getirdi.
  • Bir dizi ziyaret ve inceleme için yeniden Adıyaman'a gelen Bakan, çocukların bu davetini geri çevirmeyerek halı sahada onlarla futbol oynadı.
  • Maç sırasında, kent protokolü de Bakan Kurum’a eşlik etti. Maçın sonunda ise Bakan, "Dostluk kazandı, çocuklarımızın gülen yüzü kazandı" diyerek mutluluğunu paylaştı.

Bakan Kurum, Adıyaman'da çocuklarla maç yaptı - Resim : 2

"TÜM ÇOCUKLAR GÜLDÜĞÜNDE MİSYONUMUZU TAMAMLAYACAĞIZ"

  • Deprem bölgesindeki tüm çocuklar güldüğünde misyonlarını tamamlayacaklarını vurgulayan Bakan Kurum, "Çocuklarımız bizden halı saha istemişti, biz de hemen harekete geçip bu güzel alanı onlara kazandırdık. Onların yüzlerindeki sevinci görmek, bizim için her şeyden daha önemli. İnşallah, deprem bölgesindeki tüm çocukların yüzü gülecek ve bizler de o zamana kadar onların yanında olacağız. Adıyaman'ı ve çocuklarımızı çok seviyoruz." diye konuştu.
'Teşkilat' Oyuncuları Adana'da Hayranlarıyla Buluştu İETT otobüsü şoförü kontak kapattı: Çalışmıyorum işi bıraktım Çileden çıkan otobüs şoförü: Psikolojim bozuldu inin Konya'da deprem!