Baba Vanga'nın kehanetleri 2025'i gösteriyor: Sonun başlangıcı!

Balkanların Nostradamus'u olarak anılan Baba Vanga, yıllar önce vefat etmiş olsa da kehanetleri tüm dünyada konuşulmaya devam ediyor. Baba Vanga'nın kehanetine göre; Önümüzdeki yıl Avrupa nüfusu büyük ölçüde azalacak. Kozmik düzeyde yaşanan çatışmanın sonucunda milyonlarca insanın yok olacağından bahsedilen kehanette, 2025 yılı, sonun başlangıcı olarak berlirtiliyor.

Baba Vanga'nın kehanetleri 2025'i gösteriyor: Sonun başlangıcı!

Bulgar medyum Baba Vanga, 1996 yılında hayatını kaybetmesine rağmen gelecek hakkında çok sayıda doğru tahminlerde bulunmuştu. Takipçileri, onun yıllar içerisinde Prenses Diana'nın ölümü ve Barack Obama'nın ABD Başkanı seçilmesi gibi önemli olayları önceden gördüğünü iddia ediyor. Baba Vanga, 2025 kehanetlerinde ise korkunç olayların olacağından bahsediyor.

Baba Vanga'nın kehanetleri 2025'i gösteriyor: Sonun başlangıcı! - Resim : 1

2025: SONUN BAŞLANGICI 

Kehanetlerinde bütün insanlığın sonunun başlayacağı tarihin 2025 yılı olacağını belirten Baba Vanga, dünya üzerinde insanların yaşamının 5079'da sona ereceğini öngördü. 2025 yılından itibaren yaşamın iyice kötüye gideceğini öngören Baba Vanga, hayal edilemeyecek boyutlarda kozmik bir olayın meydana geleceğini belirterek, 2025'te Avrupa'da kıta nüfusunun büyük ölçüde azalmasına yol açacak büyük bir çatışma yaşanacağını öne sürdü.

Bulgar kahine göre 2025 yılı, Avrupa'da kıta nüfusunu etkileyecek bir çatışmayla başlayacak. Bu da kıyamet ile sonuçlanacak olayların başlangıcı olacak.

Baba Vanga'nın kehanetleri 2025'i gösteriyor: Sonun başlangıcı! - Resim : 2

TELEPATİ ORTAYA ÇIKACAK

Baba Vanga'ya göre 2025, insan zihninin sırlarının çözdüldüğü yıl olabilir. Telepati bilim kurgu dünyasından çıkarak gerçeğe dönüşebilir. Ünlü kahinin bilim insanlarının doğrudan iletişim için beyin dalgalarını kullanmanın bir yolunu keşfedeceklerini öngördüğü iddia edildi.

Baba Vanga'nın kehanetleri 2025'i gösteriyor: Sonun başlangıcı! - Resim : 3

UZAYLILARLA TEMAS

Baba Vanga , önümüzdeki yıl dünya dışı yaşamla temas kurulacağını ve bunun en tuhaf koşullarda büyük bir spor etkinliği sırasında. gerçekleşeceğini öngördü.

Baba Vanga'nın kehanetleri 2025'i gösteriyor: Sonun başlangıcı! - Resim : 4

ORGAN ÜRETİMİ

Ünlü kahin 2025 yılında tıbbi bir devrim yaşanacağını öngörmüş. Baba Vanga,'ya göre bilim insanları laboratuvarlarda insan organı üretebilecek. Kehanetin gerçekleşmesi halinde uzun bekleme listeleri ya da riskli prosedürler olmadan organlar nakil için hazır hale gelecek.

Baba Vanga'nın kehanetleri 2025'i gösteriyor: Sonun başlangıcı! - Resim : 5

BİLİNMEYEN ENERJİ KAYNAĞI

Son olarak, Baba Vanga enerji dünyasında yeni ve gizemli bir keşif öngördü. 2025'te bilim insanlarının neredeyse doğaüstü görünen bir enerji kaynağına rastlayacakları iddia edildi.

BABA VANGA'NIN DİĞER KEHANETLERİ

İşte Baba Vanga'nın öngördüğü diğer önemli tarihler ve olaylar..

2028: Venüs'ün enerji kaynağı olarak keşfi.

2033: Buzulların erimesi ve deniz seviyesinin yükselmesi.

2076: Komünizmin geri dönüşü.

2170: Küresel kuraklık.

3005: Mars'taki bir uygarlıkla savaş.

3797: Dünya'nın yaşanamaz hale gelmesi.

5079: Dünya'nın sonu.

1,5 Milyon Ziyaretçi Hedefi 50 yıl sonra ilk sel Şişli Belediyesi'nde İşçi Eylemi Bahçelievler'de İETT otobüsü kaza yaptı! Olay yerinden ilk görüntü