Aziz Mahmud Hüdayi Camisi imamı Mustafa Efe, vaaz verdiği sırada kendisine sırnaşan kediyi sevdi

"Kedi dostu imam" olarak tanınan Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi imamı Mustafa Efe'nin  son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Mustafa Efe, vaaz sırasında yanına çıkan kediyi severek, konuşmasını bir an bile kesmedi. O anları da "Konuşma insicamımı bozan güzellik" notuyla paylaştı.

Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nin İmamı Mustafa Efe, cemaatin çektiği fotoğraflarla Türkiye'den ve yurt dışından çok sayıda kişinin ilgi odağı oldu ve "Kedi dostu imam" olarak anılmaya başlanmıştı.

Aziz Mahmud Hüdayi Camisi imamı Mustafa Efe, vaaz verdiği sırada kendisine sırnaşan kediyi sevdi - Resim : 1

Kedi ve köpek sevgisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dile getiren Hafız Efe'nin son paylaşımı ise viral oldu.

Vaaz verdiği sırada bir kedinin Efe'ye sırnaşması, bunun üzerine Efe'nin vaazına devam etmesi ve kediyi sevmesi görenlerin yüreğini ısıttı.

Aziz Mahmud Hüdayi Camisi imamı Mustafa Efe, vaaz verdiği sırada kendisine sırnaşan kediyi sevdi - Resim : 2"KALP KIRMAKTAN SAKINAN"

Efe vaazında ise şunları kaydetti:

"Değerli kardeşlerim hiç kimseyi ötekileştirmeyin, dinini ırkına, mezhepine değil insanlığına göre değerlendirelim. İnsanlara merhametli mi değil mi iyi mi yoksa kötü mü bakış açısıyla bakalım. Yargısız infazda bulunmayalım. Edep ve ahlak sahibi, karşısındakini yeren şeyler söylemeyen kalp kırmaktan sakınan, harama el uzatmaktan korkan vicdan sahibi hırstan uzak ama azimle dost olan, inancını ondan bundan duyarak değil araştırarak öğrenen, kula biat etmeyen, kolay para için ruhunu ve geçmişini satmayan, zulme sessiz kalmayan, doğayı katletmeyip buna sessiz kalmayan, adaletli olan, kadını çocuğu hayvanı doğayı koruyan, mütevazi yaşayan..."

Aziz Mahmud Hüdayi Camisi imamı Mustafa Efe, vaaz verdiği sırada kendisine sırnaşan kediyi sevdi - Resim : 3

Radar cezası alanlar dikkat! Yargıdan emsal karar çıktı: Hız sınırını aştı ancak... Çekmeköy'de korkutan yangın İşte güncel İstanbul taksi ücretleri Google'dan özel doodle! Nüzhet Gökdoğan kimdir, ne icat etmiştir?