Aymira Koçaklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor?

Aymira Koçaklı, günün merak edilen ismi oldu. Sosyal medyada yaptığı açıklama ile Aymira Koçaklı dikkatleri üzerine çekti. Hakkında yapılan iddialar sonrasında Aymira Koçaklı, MASAK tarafından incelenmesini istedi. Peki, Aymira Koçaklı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor?

Aymira Koçaklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor?

Aymira Koçaklı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile biliniyor. Polat çifti sonrasında sosyal medya fenomenleri ve özellikle güzellik salonları olan mercek altına alındı. Gelen iddialar sonrasında Aymira Koçaklı "Gelsin MASAK beni incelesin, temiz iş yaptığım görülsün" sözleri sonrasında hayatı merak konusu oldu. İşte Aymira Koçaklı hakkındaki bilgiler...

Aymira Koçaklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor? - Resim : 1

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR?

Aymira Koçaklı, 5 Ekim 1998'te Zonguldak'ta doğdu. TikTok platformunda paylaştığı ilginç videolar ve roman şivesiyle konuştuğu içerikleriyle dikkat çekmişti.

24 yaşındaki Koçaklı, aynı zamanda güzellik merkezi işine girdi ve kısa sürede birçok şube açarak iş dünyasında adını duyurdu.

Aymira Koçaklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor? - Resim : 2

Kendi ismini taşıyan güzellik merkezi açılışında "1 ay dolmadan şube açıyoruz. Bu büyük ekip işi. Helal bir şekilde kazanıyoruz. Güzellik sektöründe zirveye oturmak üzereyiz." demişti.

Aymira Koçaklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Aymira Koçaklı ne iş yapıyor? - Resim : 3

AYMİRA KOÇAKLI SOSYAL MEDYA HESABI

Aymira Koçaklı, Instagram'da @aymirakk kullanıcı ismiyle yer alıyor. Şu an 451 B takipçisi bulunuyor.

TİkTok'ta ise aymirakocakli ismiyle yer alan fenomenin takipçisi sayısı 1.2 milyon.

kimdir
10 Kasım resmi tatil mi? Okullar 10 Kasım'da (Yarın) tatil olacak mı? Naci Görür'den yüreklere su serpen açıklama: Artçı deprem, telaşa gerek yok Kaymakamdan açıklama: Bana kumpas kurdular Dünyanın en pahalı baharatı Yozgat'ta yetişiyor! Kilosu 600 bin...