Aşiret düğünü şaşırtmadı: Damada milyon liralar, geline ise kilolarca altın takıldı

Hakkari'de Yüksel Geçirgen ve Sima Bellier çiftinin aşiret düğünü gerçekleşti. Birçok ülkeden davetlilerin katıldığı düğünde damada 2 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı.

Aşiret düğünü şaşırtmadı: Damada milyon liralar, geline ise kilolarca altın takıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 'Diri' aşiretinin ileri gelenlerinden Bahrem Geçirgen'in oğlu Yüksel Geçirgen ile Sima Bellier çiftinin düğünü oldu. Irak, İran gibi farklı ülkelerden de insanların, aşiret liderlerinin ve kanaat önderlerinin olduğu ve binlerce kişinin katıldığı düğünde, 100'ün üzerinde küçükbaş hayvan kesildi. Renkli sahnelere yer aldığı aşiret düğününde, damada 2 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı.

Aşiret düğünü şaşırtmadı: Damada milyon liralar, geline ise kilolarca altın takıldı - Resim : 1

2 GÜN DÜĞÜN...

İki gün boyunca düğünleri olduklarını belirten gelin Sima Bellier, “Çok güzel gidiyor düğünümüz. Dün kız tarafı, bugünde ise erkek tarafı oldu. Çok mutluyum. Allah herkese nasip eylesin bu duyguları. Düğünümüze Irak, İran ve her yerden katılanlar oldu. Bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aşiret düğünü şaşırtmadı: Damada milyon liralar, geline ise kilolarca altın takıldı - Resim : 2

"ÇOK YOĞUN VE KALABALIK GEÇİYOR..."

Çok mutlu olduğunu belirten damat Yüksel Geçirgen ise “İki gündür güzel bir şekilde düğünümüz oldu. Türkiye’nin yanı sıra Irak ve İran’dan katılanlar oldu. Çok yoğun ve kalabalık geçiyor. Allah bu güzel günleri herkese nasip eylesin. Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aşiret düğünü şaşırtmadı: Damada milyon liralar, geline ise kilolarca altın takıldı - Resim : 3

"HEMEN HER YERDEN MİSAFİRİMİZ GELDİ"

Düğünün sağdıçlığını yapan Perviz Geçirgen de “Düğünümüz baya kalabalık geçiyor. Hemen her yerde misafirlerimiz geldi. Bizde kültürümüze uygun bir şekilde köyümüzde düğünümüzü yaptık. Allah tüm gençlere bugünleri nasip eylesin. Bizim düğünümüze iştirak edip gelen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Aşiret düğünü şaşırtmadı: Damada milyon liralar, geline ise kilolarca altın takıldı - Resim : 4

Hakkari
Gaziantep'te sağlık çalışanı bıçaklandı Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Nagihan Karadere kimdir? İstanbul'da barajlarda son durum ne? Yağışların etkisi ne oldu? Sokak röportajında skandal sözler!