Ara sokağa giren tır sıkıştı! Yaklaşık 18 saattir kurtarılamıyor

İstanbul Eyüpsultan'da bir tır, ara sokakta yokuş yukarı çıkarken kaydı. Arkasında bulunan apartmana çarpan tır, orada sıkıştı. Yaklaşık 18 saattir çalışma yapan ekipler tırı hala kurtaramadı.

Ara sokağa giren tır sıkıştı! Yaklaşık 18 saattir kurtarılamıyor

Olan dün gece saatlerinde İstanbul Eyüpsultan'da meydana geldi. İnşaat malzemesi yüklü bir tır, ara sokağa girdi. Yokuş yukarı çıkarken kayan tır arkasındaki apartmana çarpıp, sıkıştı.

Ara sokağa giren tır sıkıştı! Yaklaşık 18 saattir kurtarılamıyor - Resim : 1

18 SAATTİR KURTARILAMIYOR!

Binada ufak çaplı hasara neden olan çarpma, tedirginliğe neden oldu. Olay yerine gelen ekipler duruma hemen müdahale etti, ancak çarpışmanın etkisiyle sokak arasında sıkışan tır bir türlü çıkartılamadı. Kazadan 18 saat geçmesine rağmen bulunduğu yeden çıkartılamayan tır, apartman sakinlerini de tedirgin etti.

Ara sokağa giren tır sıkıştı! Yaklaşık 18 saattir kurtarılamıyor - Resim : 2

"BİNAMIZIN KOLONLARINA ZARAR VERİYOR!"

Tırın çarptığı bina sakinlerinden Emre kaya

Dün geceden beri mağdur durumdayız. Tır dün gece buradan yukarıya çıkmaya çalışırken geri manevra yapıyor ve binamıza çarpıyor. Klimaları parçalamış durumda. Hatta şuan bile yavaş yavaş aşağıya doğru kayıyor, binamızın kolonlarına zarar veriyor. Çocuklarımızı akşam evde uyutamadık, akrabalarımızda kaldılar. Çaresiz durumdayız yetkili birimleri aradık onlarda geldiler ama onlarda çaresiz kaldılar. Daha sonra vinç ekipleri geldi ama onlarda tırı bulunduğu yerden çekemeyeceklerini ifade ettiler. Şoför sabah tırı anahtarı takılı halde bırakıp gitmiş. Çaresiz bir şekilde burada ölümle burun burunayız. Tırın sahibi olan şirketi aradık hiç biri ilgilenmedi, sözde bugün geleceklerdi, ortada kimse yok

şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Siirt'te rezalet! Fıstıkların içine yattı Şahinler Çetesi'nin darp görüntüleri ortaya çıktı Korhan Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü günü! Umutlar tükendi, Vali'den açıklama Hemcinsinin videolarını izleyen yavru kedicik!