Antalya'da sevgilisine evlilik teklifi eden gencin sürprizi sosyal medyayı salladı! Tekme tokat daldı

Antalya'da sevgilisine evlilik teklifi etmek isteyen gencin, sevgilisine hazırladığı sürpriz sosyal medyada gündem oldu. En çok izlenen videolar arasında yer alan videoda genç adam evlilik teklifi etmeden önce trafikte dayak yiyormuş numarası yaptı. Sevgilisi sinir krizi geçirdi. İşte o anlar...

Sosyal medyada paylaşılan ve Antalya’da yaşandığı belirtilen olayda bir damat adayı, trafikte diğer sürücüler kavga ediyormuş gibi yaparak yerde dayak yedi.

Bu sırada gencin yanında bulunan sevgilisi önce kavgayı ayırmaya çalıştı, sonra ise kriz geçirerek sevgilisiyle kavga edenlere saldırdı.

Antalya'da sevgilisine evlilik teklifi eden gencin sürprizi sosyal medyayı salladı! Tekme tokat daldı - Resim : 1

Genç kızın uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü. Bir süre sonra dayak yediği yerden kalkan genç bir anda elinde yüzükle sevgilisinin karşısında diz çöktü.

Antalya'da sevgilisine evlilik teklifi eden gencin sürprizi sosyal medyayı salladı! Tekme tokat daldı - Resim : 2

Konfetilerin patladığı anda şoku atlatmakta zorlanan genç kız, sevgilisinin teklifini kabul etti. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kayda alındı.

Antalya'da sevgilisine evlilik teklifi eden gencin sürprizi sosyal medyayı salladı! Tekme tokat daldı - Resim : 3

Kaynak: Ajanslar

Antalya
İstanbul'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? Amme (Nebe) Suresi Arapça Türkçe okunuşu ve meali, fazileti ve tefsiri Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'un kocası kimdir? Antalya'ya tarihi rekor!