Amardeep Anand kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star'ın konuğu Amardeep Anand hakkındaki bilgiler

Amardeep Anand, bu akşam MasterChef Türkiye All Star'a konuk olarak katılıyor. Somer Şef, Amardeep Anand'ı eski bir MasterChef yarışmacısı, İngiliz Kraliyet Ailesi organizasyon yemeklerini yapan olarak tanıtıyor. Peki, Amardeep Anand kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Amardeep Anand kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star'ın konuğu Amardeep Anand hakkındaki bilgiler

MasterChef Türkiye All Star'da bu akşam konuk şef Amardeep Anand katılacak. Dünyaca ünlü şef Amardeep Anand, izleyicilerin merakını çekti. Son eleme adayını belirleyecek yemeği yaptıracak şefe dair bilgiler haberimizde. İşte Amardeep Anand hayatı ve kariyeri...

Amardeep Anand kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star'ın konuğu Amardeep Anand hakkındaki bilgiler - Resim : 1

AMARDEEP ANAND KİMDİR?

Amardeep Anand, İngiltere'nin ödüllü Hint restoranı olan Madhu's da ‘Group Executive Chef’ olarak çalışıyor. 23 yıl deneyimi olan şef, üniversitede Otel İşletmeciliği ve Ticaret bölümünden mezun oldu.

Amardeep Anand kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star'ın konuğu Amardeep Anand hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Hindistan'da çeşitli 5 yıldızlı otellerde şeflik yapan Amardeep Anand, İngiltere’de Michelin yıldızlı bir restoranda da çalışmış.

Eski bir MasterChef yarışmacısı olan Amardeep Anand, on yıldır İngiliz Kraliyet Ailesinin resmi yemek organizasyon yemeklerini yapıyor.

kimdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Galata Kulesi'nde operasyon gibi restorasyon Milyonda bir görülen hastalığa yakalandı! Bacağı 80 cm... İstanbul'da Svahilice eğitimleri başladı!