Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor AllStar 2024 kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu'nu sosyal medyadan duyurdu. Daha önce 2021 sezonunda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sonrasında çıkardığı şarkılar ile gündeme geldi. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Survivor AllStar 2024 kadrosu belli oldu. Acun Ilıcalı, bugün sosyal medyadan Aleyna Kalaycıoğlu'nu "Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum." sözleri ile duyurdu. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

 

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? - Resim : 1

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Survivor yarışmasının 2021 kadrosunda yer alan güzel yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da doğmuştur. Yalova’da yetişen genç isim, annesi ve babasının ayrılmasından sonra kardeşi ile birlikte yaşantısını İstanbul’da sürdürmüştür. Lise eğitiminin ardından, Dil eğitimi almış sınavlara hazırlanmış ve Amerika’da Uçak Mühendisliği Bölümü’nü kazanmıştır.

10 yılı aşkındır voleybol oynayan Kalaycıoğlu, 3 yıldan fazladır ise Beach Volleyball okul takımında yer almaktadır.

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? - Resim : 2

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasına Gönüllüler takımında başladı fakat Ünlüler takımından bitirdi. Sezonu ise dördüncü sırada tamamladı.

Survivor yarışmasının 2021 kadrosunda yer alarak büyük bir üne sahip olan 25 yaşındaki Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor Panorama programının yorumcularından Gökhan Özdemir ile bir süredir beraber olduğu iddia edilmiştir.

Geçtiğimiz günlerde ‘Yanımdadır’ adlı şarkıya düet yaptığı şarkıcı Sinan Akçıl ile sevgili olduğu iddiasıyla gündem olan Aleyna Kalaycıoğlu, söz konusu iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun boyu 1.70’dir, 55 kilodur.

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? - Resim : 3

ALEYNA KALAYCIOĞLU ŞARKILARI

Bedelini Ödedim – 2021
Beceremedin – 2022
Yanımdadır (Sinan Akçıl ile) – 2022

ALEYNA KALAYCIOĞLU SOSYAL MEDYA ADRESLERİ

Aleyna Kalaycıoğlu’nun Twitter adresi @Aleynakalaycio1 ve şimdilik 18 bin takipçisi var. Instagram adresi ise "aleynakalayciogluu" şeklinde ve şu an 613 bin takipçisi bulunuyor.

 

Survivor
Fas'taki depremden PlayStation 5'iyle kaçtı Fas'ta deprem anları kamerada! MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim aldı? Mobiett kaldırıldı mı? Yeni uygulama...