Ala Tokel kimdir? Sosyal medya fenomeni Ala Tokel hakkındaki bilgiler

Ala Tokel, Instagram paylaşımları bilinen ve ünlenen fenomenlerden biri. Son günlerde ismi Oğuzhan Koç ile anılıyor. Bu yüzden Ala Tokel kimdir, kaç yaşında, nereli soruları ile hakkındaki bilgilere ulaşılmak isteniyor. İşte detaylar...

Ala Tokel kimdir? Sosyal medya fenomeni Ala Tokel hakkındaki bilgiler

Ala Tokel, yaklaşık 2018 yılında ünlenmiş. YouTube kanalı ile Instagram hesabından yaptığı makyaj videoları, reklam paylaşımları ile büyük bir takipçi kitlesine sahip. 27 yaşında olan fenomenin şu sıralar Oğuzhan Koç ile birlikte olduğu iddia ediliyor. Peki, Ala Tokel kimdir, kaç yaşında, nereli?

ALA TOKEL KİMDİR?

Ala Tokel, 3 Aralık 1994’de İstanbul’da dünyaya geldi. Ala Tokel’in babası İstanbul, annesi İranlıdır. İstanbul’da doğup büyüyen influencer, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun olmuştur.

Ala Tokel kimdir? Sosyal medya fenomeni Ala Tokel hakkındaki bilgiler - Resim : 1

Sosyal medya hesaplarına olan ilgisinin yanı sıra makyaj ve cilt bakımına olan hâkimiyeti başarılı olmasına yardımcı olmuştur. İnfluencer olmasının yanı sıra Ala Make Up Studio’nunda sahibidir. Günden güne şube sayısını arttıran Ala Tokel yurt dışına da şube açmıştır.

Ala Tokel 2017 yılında Eren Bülbül ile evlenmiştir. Çok uzun sürmeyen bu evlilik 2018’de boşanmayla son bulmuştur. Ala Tokel takipçileriyle hiçbir zaman boşanma sebebini paylaşmamıştır.

Ala Tokel kimdir? Sosyal medya fenomeni Ala Tokel hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Yaşadığı evlilikten sonra yaşadığı ilişkilerinde de mutlu olamayan genç influencer Ala eski milletvekili olan Uğur Aksöz’ün oğlu Ahmet Aksöz ile uzun bir süre birliktelik yaşamıştır. Bu ilişkisinin ardından ise Survivor programıyla ünlenen Poyraz ile ilişki yaşadı.

Ala Tokel kimdir? Sosyal medya fenomeni Ala Tokel hakkındaki bilgiler - Resim : 3

INSTAGRAM VE YOUTUBE HESAPLARI

Ünlü fenomenin Instagram'da 588 bin takipçisi var. Kullanıcı adı ise "alatokell".

YouTube kanalı ise @AlaTokel şeklinde. Bu kanalın ise 288 bin takipçisi var.

kimdir
Muharrem ayı ne zaman? 2023 Aşure günü hangi güne denk geliyor? Ali Cabbar hikayesi nedir? Ali Cabbar kimdir? Kemal Sunal vefatının 23. yılında anılıyor! Ev hanımına emeklilik şartları neler? Ev hanımı emeklilik başvurusu nasıl yapılır?