Aile destek ödemesi uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, ne zamana kadar uzatıldı?

Aile destek ödemesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanıyor. Ödeme, ihtiyaç sahibi ailelere gelirlerine dört farklı şekilde yapılıyor. Bu yıl temmuz ayında süresi biten uygulama için vatandaşlar, aile destek ödemesi uzatılacak mı merak ediyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında konuya dair açıklama yaptı. Peki, aile destek ödemesi ne kadar oldu, ne zaman yatar, uzatıldı mı?

Aile destek ödemesi uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, ne zamana kadar uzatıldı?

 Aile destek son ödemesi temmuz ayında yapılmıştı. İhtiyaç sahibi aileler, gelirlerine göre dört farklı miktarda ödeme alabiliyor. Programdan faydalanan vatandaşların temmuz ayında biten aile destek ödemesi uzatılacak mı sorusuna cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. 

Aile destek ödemesi uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, ne zamana kadar uzatıldı? - Resim : 1

 AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI MI?

Dün yapılan kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz. Aldığımız bu kararın, Türkiye Aile Destek Programından faydalanan kardeşlerim başta olmak üzere milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Aile destek ödemesi uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, ne zamana kadar uzatıldı? - Resim : 2

AİLE DESTEK ÖDEMESİ AĞUSTOS'UN KAÇINDA YATACAK?

Ağustos ayı aile destek yardımı ödeme tarihi henüz belli olmadı. Ödemelerin her ay olduğu gibi 15'inde sonra yapılması bekleniyor. Bakanlıktan ağustos ayı aile destek yardımı ödeme tarihi açıklandığı zaman haberlerimizde gelişmelere yer vereceğiz.

Aile destek ödemesi uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, ne zamana kadar uzatıldı? - Resim : 3

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NASIL SORGULANIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan aile destek programına katılan aileler, ağustos ödemesini sorguluyor. Aile Destek Ödemesi sorgulamasını aşağıdaki linkten e-devlet üzerinden yapabilirsiniz.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Aile destek ödemesi uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak, ne zamana kadar uzatıldı? - Resim : 4

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre aylık destek tutarı (TL)

450 TL ve altı - 1.250

450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı 1.100

911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı 950

1372,30 TL üzeri ─ 3.800,78 TL’den az 850

Ağustos 2024 yaşlı ve engelli aylığı yattı mı, nasıl sorgulanır, nereden öğrenilir? MasterChef 2024'de sezonun ilk kaptanları ve takımları belli oldu! Sultangazi'de kiracı şoku: 100 bin lira zarar verip kaçtılar Safer ayı ne zaman başlıyor 2024? Safer ayı nedir, uğursuz mudur?