Adıyaman'da 62 saat sonra 2 kardeş ve Hatay'da 12 yaşındaki Ege 60 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da ve Hatay'dan mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Adıyaman'da 2 kardeş, Hatay'da ise 12 yaşındaki Ege Et isimli erkek çocuk enkazdan sağ kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli iki şiddetli depremin ardından 10 ilde arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.

İKİ KARDEŞ KURTARILDI
Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce yönlendirilen ekipler ve Zonguldak’tan arama kurtarmaya katılan Madenciler tarafından Adıyaman merkezde bulunan Bereket Apartmanı'nda Senem ve Songül Göksu isimli iki kardeş 62 saat sonra enkazdan burnu bile kanamadan çıkarıldı.

Adıyaman'da 62 saat sonra 2 kardeş ve Hatay'da 12 yaşındaki Ege 60 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı - Resim : 1

Enkazdan çıkarılan iki kardeş tedavileri için Ankara’daki hastanelere sevk edildi.

Adıyaman'da 62 saat sonra 2 kardeş ve Hatay'da 12 yaşındaki Ege 60 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı - Resim : 2

60 SAATİN ARDINDAN MUCİZE
Hatay’da ise Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) arama kurtarma ve sivil gönüllü ekipler, depremden yaklaşık 60 saat sonra Hatay Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Yeşilyurt 1 Apartmanı’nın enkazından bir kişiyi sağ çıkardı.

Enkaz altında sağ olduğu belirlenen 12 yaşındaki Ege Et, 60'ıncı saatte sağ olarak kurtarıldı. Tedavisi yapılmak üzere ambulansa bindirilen Ege sağlık görevlilerine teslim edilerek tedavi altına alındı. Ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kızının enkazdan kurtarılmasını beklemeye kalbi dayanmadı Herkes acı içindeyken onlar AFAD kıyafeti giyip hırsızlık yaptı! İsviçre'den gelen gönüllü, depremzede çocuğu sakinleştirdi Hakim çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı