9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları

Bugün 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu yıldönümü. Her yıl 9 Eylül'de kutlanan İzmir'in kurtuluşu, Yunanlıların işgalinden kurtarılmasını simgeliyor. 9 Eylül 1922'de işgalden kurtulan İzmir'in kurtuluşu için 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu mesajları, resimli 9 Eylül mesajları, İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları haberimizde.

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları

İzmir, 15 Mayıs 1919'ta Yunanlılar tarafından işgal edildi. Bu olay aynı zamanda Anadolu'da Millî Mücadele'nin başlamasında önemli bir aşama olarak kabul edilir. Büyük Taarruz ile 9 Eylül sabah Türk ordusu İzmir'e girdi. Ve Yunanlıları kovarak İzmir'in kurtuluşunu ilan etti. Bu önemli günü kutlamak için en özel, yeni, anlamlı, resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu mesajları derledik.

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları - Resim : 1

9 EYLÜL İZMİR'İN KURTULUŞU MESAJLARI

Bir vatan ki bağrındaki her ferdi onun varlığı için canını feda etmek için birbiriyle yarışır. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun.

Atatürk’ün dediği gibi artık İzmir hiçbir kirli ayağın basmayacağı kutsal topraktır, çünkü İzmir vatanın düşmandan kurtulduğunun kanıtıdır.

İzmir’in kurtuluşu vatanımıza ve milletimize en güzel haber en coşkulu kutlamadır ve her zaman öyle kalacaktır.

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları - Resim : 2

9 Eylül 1922 tarihini gören atalarımız canla başla savundukları vatanın kurtuluşunu görmüşlerdir. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun.

Tarihin yegâne savunmalarından halkın tüm gücüyle ve kahraman Türk ordusunun çabaları başta Mustafa Kemal Atatürk’ün varlığı ile bu millet İzmir’in kurtuluşuna şahit olmuştur.

İzmir’in işgali bu vatanın tüm fertlerini derinden yaraladıysa İzmir’in kurtuluşu da tüm halkın kutlaması için o kadar kıymetlidir.

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları - Resim : 3

Bu vatan uğrunda ölecekleri olduğu müddetçe bağımsız kalacaktır, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun.

Derdi vatan olanların kurtuluşudur bugün, bugün İzmir’in kurtuluşudur.

Aziz vatanın her parçasından düşmanın izini silmek isteyen bir millet, İzmir’in kurtuluşuyla bunu başarmıştır.

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları - Resim : 4

İzmir’in kurtuluşu vatanın düşmandan kurtuluşu demektir, İzmir vatanın kurtuluşunun en güzel ifadesidir.

İzmir’in işgaline sevinen düşmanların en hazin günü İzmir’in kurtuluşu 9 Eylül’dür.

Vatana musallat olan düşmanların vatandan silinip atıldığı gün 9 Eylül günüdür. Ve bu tarih yalnızca İzmir’in kurtuluşu değil düşmanla savaşan canını ortaya koyan bir milletin kurtuluşudur. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun.

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları - Resim : 5

Yüreği vatan sevgisiyle dolmuş bir milletin içini ancak bir 9 Eylül ferahlatırdı, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun.

Tüm milletimizin aynı anda sevindiği o dönemin en güzel haberi 9 Eylül İzmir’in kurtuluşudur. İzmir’in kurtuluşunu her yıl kutlamaktan gurur duyuyoruz.

Bu vatanın en güzel toprağını işgal etmeye yeltenenlerin amansızca atıldığı günüdür 9 Eylül, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunu kutlarız.

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu için kutlama mesajları - Resimli 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama mesajları - Resim : 6

Vatan denilince hiçbir bahanesi olmayan bir milletin 9 Eylül gibi İzmir’in kurtuluşunda verdiği mücadelelerinin en başarılı gününü kutlamaktan gurur ve onur duyuyoruz.

Samimi bir inançla işgalin biteceğinden bir an olsun şüphe etmeyen bir millet için 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu çok güzel bir armağandır.

15 Mayıs 1919’da işgale uğrayan İzmir’in Türk ordularının başarısı ile 9 Eylül de kurtulmasını tüm vatanseverler adına coşku ve inançla kutluyorum.

İzmir’in kurtuluşu Anadolu’nun kurtuluşudur, İzmir’in kurtuluşunu kutlarız.

Büyük Taarruz ile büyük bir mücadele veren Türk ordusu İzmir’de düşmanı denize dökmüş ve 9 Eylül İzmir’in düşmandan kurtuluşu olarak tarihe geçmiştir. İzmir’in kurtuluşunu büyük bir sevinçle kutlarız.

Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Fas'taki depremden PlayStation 5'iyle kaçtı Fas'ta deprem anları kamerada! MasterChef AllStar'da 100 bin lira para ödülünü kim aldı?