81 ildeki ehliyet sahiplerine duyuruldu! Artık taşımasanda olur

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden gelen son bilgilere göre, "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulamasına yoğun ilgi gösteriliyor. Uygulama kapsamında sürücü belgesi bilgilerini T.C. kimlik kartlarına taşıyan kişi sayısı 6 milyon 275 bine ulaştı.

81 ildeki ehliyet sahiplerine duyuruldu! Artık taşımasanda olur

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulamasına talep her geçen gün artıyor. Son verilere göre, 6 milyon 275 bin vatandaş bu uygulama sayesinde sürücü belgesi bilgilerini kimlik kartlarına entegre ederek, trafikte sadece kimlik kartı ile işlem yapmanın rahatlığını yaşıyor.

Kimlik Yeter, Sürücü Belgesi Taşıma Devri Bitti!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulaması ile sürücü belgesi bilgilerinin elektronik kimlik kartlarına entegre edilmesi, sürücülere büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede, yeni nesil sürücü belgesi ve yeni nesil kimlik kartına sahip olan vatandaşlar, trafikte sadece kimlik kartlarını ibraz ederek sürücü belgesi yerine de geçebiliyorlar.

ehliyet sahiplerine yeni düzenleme

Kolay ve Ücretsiz Başvuru ile Sürücü Belgeniz Kimliğinizde!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan Hayat Kimliğinle Kolay uygulaması, sürücü belgesi bilgilerinizi kimlik kartınıza entegre ederek hayatınızı kolaylaştırıyor! Bu yenilikçi uygulama ile yeni tip sürücü belgesi ve yeni nesil kimlik kartına sahip olan vatandaşlar, artık sürücü belgesi taşıma zorunluluğundan kurtuluyor.

Yerli ve Milli Yazılım

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartları, sadece kimlik belgesi olarak değil, aynı zamanda birçok alanda kullanılabilen güçlü bir elektronik kimlik aracı olarak da öne çıkıyor. Bu başarının arkasında ise İçişleri Bakanlığı mühendislerinin özverili çalışmaları yatıyor.

Hayat Kimliğinle Kolay ile Dijitalleşmeye Adım Adım

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulaması, vatandaşların günlük hayatlarında daha az belge ile daha kolay işlerini tamamlamalarını sağlıyor. Bu uygulama, kimlik kartına entegre edilen yeni nesil sürücü belgesi bilgileri sayesinde, vatandaşların yanlarında ek bir belge taşımalarına gerek kalmadan ehliyetlerini gösterebilmelerini imkan tanıyor.

 

 
Antalya'da deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı Meteoroloji'den ve AKOM'dan kuvvetli sağanak yağış uyarısı 2 yaşındaki bebek pencereden düştü Ankara'da asansör faciası!