8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde Lezzetler ve Görsellik bir Arada

Adana Valisi ve Belediye Başkanı, festivalin gastronomi turizmi için önemli olduğunu vurguladı.

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde Lezzetler ve Görsellik bir Arada

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 17-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde katılımcıların göz ve damak tadının şenleneceğini ifade etti.

ÇUKUROVA'NIN LEZZETLERİNİ TANITMAK AMAÇLANIYOR

Vali Köşger, festivalin tanıtım toplantısında, Yeni Adana Müzesi Konferans Salonu'nda yaptığı açıklamada, "Çukurova'nın doğal ve eşsiz lezzetlerini dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz," dedi.

ÇEŞİTLİ YİYECEKLERLE DOLU BİR FESTİVAL

Köşger, Adana'nın zengin mutfak kültürüne dikkat çekerek, "Festival alanında 20'den fazla kebapçı, börekçi, tatlıcı, şalgamcı ve yerel sokak lezzetleri yer alacak. Bu, sadece damak değil, göz ve gönül şenliği olacak," şeklinde konuştu.

GASTRONOMİ TURİZMİ İÇİN BİR ADIM DAHA

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise etkinliğe her yıl daha fazla ilgi olduğunu vurgulayarak, "Adana'yı bir gastronomi ve turizm merkezi haline getirme kararlılığındayız," ifadesini kullandı.

FESTİVALDE NELER OLACAK?

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, Merkez Park’ta düzenlenecek ve birçok etkinlik sunacak. Şef sunumları, söyleşiler, yemek yarışmaları, tadım etkinlikleri ve ödüllü koşunun yanı sıra yöresel yemek sergileri davetlileri bekliyor.

Adana'da, Yeni Adana Müzesi Konferans Salonu'nda 17-20 Ekim'de düzenlenecek 8. Uluslararası Adana...

Adana'da, Yeni Adana Müzesi Konferans Salonu'nda 17-20 Ekim'de düzenlenecek 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin tanıtım toplantısı düzenlendi. Programda davetliler için yöresel yemekler sergilendi.

İzmir Foça'da Orman Yangını Başladı Kök Hücre Nakliyle Hayata Dönen Minik Çağatay İYİ Parti'den Kadına Yönelik Şiddet Açıklaması Murat Kurum Avrupa ve Asya Zirvesi’nde konuştu