34 ilde Narkogüç operasyonları! 190 zanlı gözaltında

Terör, suç örgütleri ve uyuşturucu çetelerine karşı mücadele hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 34 ilde yapılan Narkogüç operasyonlarında 190 zanlının gözaltına alındığını duyurdu.

34 ilde Narkogüç operasyonları! 190 zanlı gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen "Narkogüç" operasyonlarında, 190 zanlının gözaltına alındığını bildirdi.

34 ilde Narkogüç operasyonları! 190 zanlı gözaltında - Resim : 1

Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki açıklamasında, Bursa, Malatya, İstanbul, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Afyonkarahisar, Kütahya, Konya, Manisa, Antalya, Iğdır, Samsun, Kırıkkale, Yalova, Ağrı, Muğla, Adana, Edirne, Bolu, Batman, Karabük, Siirt, Mardin, Hakkari, Düzce, Kocaeli, Kahramanmaraş, Mersin, Ordu, Zonguldak ve Uşak'ta operasyon düzenlendiğini belirtti.

34 ilde Narkogüç operasyonları! 190 zanlı gözaltında - Resim : 2

"Narkogüç" adı verilen operasyonlarda, zehir tacirleri ve bunların taşeronu olan sokak satıcısı 190 şüphelinin yakalandığını vurgulayan Yerlikaya, şunları kaydetti:

34 ilde Narkogüç operasyonları! 190 zanlı gözaltında - Resim : 3

"Operasyonları yapan kahraman jandarmamızı ve kahraman polisimizi tebrik ediyorum. Uyuşturucu satıcılarının, geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

34 ilde Narkogüç operasyonları! 190 zanlı gözaltında - Resim : 4

Shani Louk'un telefonundan ailesine mesaj gitti Robot süpürge bomba gibi patladı! Pazar günü için peş peşe uyarılar Bursa'da yangın! 44 hayvan yanarak telef oldu