31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı giriş belgesi: POMEM sözlü sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

31. Dönem POMEM mülakat sınav giriş yerleri açıklandı. 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak 31. Dönem POMEM değerlendirme süreci devam ediyor. Ön başvurular, sağlık kontrolü ve fiziki testler sonrasında adaylar, sözlü sınava girecek. Peki, POMEM mülakat sınavı ne zaman, nerede yapılacak? İşte 31. dönem POMEM mülakat sınav giriş yeri sorgulama ekranı...

31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı giriş belgesi: POMEM sözlü sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

Polis Akademisine girmek isteyen binlerce aday, nisan ayında açılan 31. Dönem POMEM başvurusu yaptı. Ön başvuruları kabul edilen adaylar, evrak kontrolü, sağlık kontrolü ve fiziki testlerden geçti. Bu aşamaları başarı ile geçen adaylar, mülakat sınavına girecek. Yayımlanan 31. Dönem POMEM mülakat sınav giriş belgesi ile sözlü sınav giriş yerleri ve tarihleri belli oldu. 

POMEM MÜLAKAT SINAV GİRİŞ YERİ BELGESİ YAYIMLANDI!

31. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile ais.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğrenebilecek.

POMEM SÖZLÜ SINAV TARİHİ VE SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamaya göre adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecek. Siteden yapılan duyuru tebliğ yerine geçiyor ve adaylar, POMEM mülakat sınav giriş belgesi ile sözlü sınav tarihlerini, sınav giriş yerlerini öğrenebilecek. 

POMEM SÖZLÜ SINAV GİRİŞ YERİ VE TARİHİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karadeniz'de su samuru balık avlarken görüntülendi Alexis Çipras Koç Üniversitesi'nde konuştu Dev yılan inşaat işçilerinin aklını başından aldı Batman’da etçil çekirge görüldü