29 Mayıs İstanbul'un Fethi Marmaray, otobüs, metrobüs, metro, vapur ücretsiz olacak mı?

29 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'un Fethi, kentte çeşitli etkinlikler ile kutlanacak. İstanbul'un Fethi'nin 571. yıldönümü olan 29 Mayıs 2024 tarihi için İBB toplu taşımaya dair son dakika açıklama yaptı. Peki, yarın, 29 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da toplu taşıma (Marmaray, otobüs, metrobüs, metro, vapur) ücretsiz mi?

29 Mayıs İstanbul'un Fethi Marmaray, otobüs, metrobüs, metro, vapur ücretsiz olacak mı?

İstanbul'un Fethi'nin 571. yıldönümü yarın 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü kutlanacak. Vatandaşlar, bu özel günü kutlamak için düzenlenen etkinliklere katılmak istiyor. Ve kullanacağı toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. İBB İstanbul'da 29 Mayıs Çarşamba günü Marmaray, otobüs, metrobüs, metro, vapur  ücretsiz olacak mı açıklama yaptı. 

29 Mayıs İstanbul'un Fethi Marmaray, otobüs, metrobüs, metro, vapur ücretsiz olacak mı? - Resim : 1

29 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İBB'den açıklama geldi; "İstanbul’un fethi olan 29 Mayıs’ta kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak."

29 Mayıs İstanbul'un Fethi Marmaray, otobüs, metrobüs, metro, vapur ücretsiz olacak mı? - Resim : 2

İSTANBUL'UN FETHİ KUTLAMASI NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İBB, İstanbul’un Fethi’nin 571. yılını bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılacak kutlamalar kapsamında Sena Şener ve Haluk Levent konserleri olacak. Program saatleri ise şöyle;

Kapı Açılış: 18.30

19:30-Sena Şener Konseri

20:50- Mehteran Gösterisi

21:25-29 Mayıs Gösterisi

21:40-Haluk Levent Konseri

Rüyada Kurabiye Yemek Ne Demek? Rüyada Süs Köpeği Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinden Saklanmak Ne Demek? Rüyada Beyaz Görmek Ne Demek? Neye İşaret Eder?