19 Mayıs Cuma eczaneler, bankalar, noter, kargolar açık mı?

19 Mayıs Cuma yani yarın Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanacak. Milli bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs Cuma günü kargolar açık olacak mı merak ediliyor. Peki, 19 Mayıs resmi tatil mi, eczaneler, bankalar, noter, kargolar açık mı?

19 Mayıs Cuma eczaneler, bankalar, noter, kargolar açık mı?

Milli Bayramlarımızdan olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı cuma gününe denk geliyor. Resmi tatil olan 19 Mayıs'ta kargolar açık olacak merak ediliyor. Kargo firmaları konuya dair açıklamalarını yapmaya başladı. Peki, 19 Mayıs'ta eczaneler, bankalar, noterler açık mı? İşte 19 Mayıs Cuma kargo çalışma saatleri...

19 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargo firmaları, resmi tatillerde kapalı olabiliyor. Fakat 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için kargolardan tek tek açıklama geldi. Yurtiçi Kargo, MNG Kargo ve Aras Kargo, yarın tüm şubeleri ve çağrı merkezlerinin mesai saatlerinde hizmet vereceğini bildirdi.

19 Mayıs Cuma eczaneler, bankalar, noter, kargolar açık mı? - Resim : 1

19 MAYIS'TA ECZANELER, BANKALAR VE NOTERLER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda kamu kurumları kapalı olacak. Kamu kurumları noter, aile hekimliği, okullar, üniversiteler, belediyeler, borsa, özel ve kamu bankaları kapalı olacak.

eczaneler, yarın nöbetçi eczane sistemiyle vatandaşlara hizmet verecek. E-devlet üzerinde bulunduğunuz il ve ilçeye dair nöbetçi eczane sorgulaması yapabilirsiniz.

NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

Deprem bilimcisi Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi için tarih verdi! Ankara’da fırtına çatıları uçurdu Sandık görevlisi nasıl olunur, şartları nedir? Depremzedelere hakaret ve tehditler savuran Ayşegül Didem Doğan gözaltına alındı