12. Bodrum Türk Filmleri Haftası, Bir Kortejle Başladı

Bodrum'da düzenlenen Türk Filmleri Haftası, kortej yürüyüşü ve ödül töreni ile kapılarını açtı.

12. Bodrum Türk Filmleri Haftası, Bir Kortejle Başladı

Muğla'nın gözde ilçesi Bodrum'da, 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi muhteşem bir başlangıç yaptı. Etkinlik, kortej yürüyüşü ve ödül töreni ile taçlandırıldı.

Etkinlik Detayları

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi'nin destekleri, DenizBank’ın ana sponsorluğu ve Bodrum Sinema ve Kültür Derneği'nin (BSKD) ev sahipliğinde, etkinlik Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleştirildi. Neyzen Tevfik Caddesi'nden başlayan kortej yürüyüşü, etkinlik alanına büyük bir coşku kattı.

Ödül Töreni ve Hologram Gösterimi

Yürüyüşün ardından, kırmızı halıdan geçen ünlü isimler, kendilerini bekleyen sanatseverlere selam durdu. Akşamın en unutulmaz anlarından biri, merhum Kemal Sunal'ın hologramının beyaz perdeye yansıtılması oldu. Bu sırada, yaşamını yitiren sanatçıların adları okundu ve hologram izleyicilerden büyük takdir topladı.

Açılış Konuşmaları ve Performanslar

BSKD ve 12. BOTH Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin'in açılış konuşmasının ardından, birçok ödül, oyuncu, yönetmen ve yapımcılara takdim edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı'nın "Meşhur Ünlüler" stand-up gösterisi ve rapçi Eypio'nun mini konseri ile sona erdi.

Etkinlik Süreci

16 mekanda, 6 Ekim'e kadar sürecek olan etkinlikte, pek çok film tanıtım ve gösterimi gerçekleştirilecek; yeni teknolojiler hakkında konuşmalar yapılacak. Bodrum ve İstanköy (Kos) Adası'ndaki bu etkinlik, sinema dünyasının buluşma noktası olacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi, kortej yürüyüşü ve ödül töreniyle başladı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen etkinlik kapsamında, Neyzen Tevfik Caddesi'nden Bodrum Kalesine kortej yürüyüşü yapıldı.

1 Ekim 2024 Salı Günlük Burç Yorumları BİM'in Yenilenen Aktüel Ürünler Kataloğu Türk Hava Yolları Ekim Ayında Çılgın Maaş ile Personel Alımına Başlıyor! İşte Başvuru Şartları Güneş Tutulması Hakkında Bilmeniz Gerekenler