1 yılda 100 kere ambulans çağırdı: Devletten başka kimsem yok

Sinop’un Türkeli ilçesinde yaşamını sürdüren 63 yaşındaki Cemalettin Yalçın, 1 senede 100 defa ambulans çağırdı. Yalçın bu durumunu sözleriyle, "Türkeli’den köyümüz 30 kilometre. 1 saat mesafede, kış döneminde 2 saati buluyor. Ambulansın gelmesi bu sene 100 defa oldu. Genellikle karın şişliği, yüksek tansiyon, bronşit hastalıkları için ambulans çağırıyorum. 20 senedir hastayım” anlattı.

1 yılda 100 kere ambulans çağırdı: Devletten başka kimsem yok

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Çatakgüney köyünde yaşamını sürdüren ve köyü ile ilçe merkezi arası bir saatlik uzaklıkta olan 63 yaşındaki Cemalettin Yalçın, hastalıkları sebebiyle yılda 100 defa ambulans çağırdı.

1 yılda 100 kere ambulans çağırdı: Devletten başka kimsem yok - Resim : 1

Devlet tarafından yapılan evde oturduğunu söyleyen Yalçın, iki haftada bir ambulansla hastaneye gidiyor.

"DEVLETTEN BAŞKA KİMSEM YOK, 20 SENEDİR HASTAYIM"
“Devlet tarafından 1100 lira veriliyor, başka bir gelirim yok. Onunla geçiniyorum. Bir haftadır gelemedim, geçen hafta ambulansla geldim. Devlet karşılıyor yol parasını. Devletten başka kimsem yok. Türkeli’den köyümüz 30 kilometre. 1 saat mesafede, kış döneminde 2 saati buluyor. Ambulansın gelmesi bu sene 100 defa oldu. Genellikle karın şişliği, yüksek tansiyon, bronşit hastalıkları için ambulans çağırıyorum. 20 senedir hastayım” dedi.

İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Metrobüste bıçaklı kavga Uzman isimden korkutan deprem raporu