TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE: Türkiye Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milliler, bu akşam EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Çeyrek finale kalacak son takımı belirleyecek karşılaşma heyecan ve merak içinde bekleniyor. Peki, Türkiye Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE: Türkiye Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı çeyrek final için Avusturya ile bu akşam karşılaşacak. EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında A Millilerin son 16 turundaki rakibi Avusturya. Çeyrek finale kalırsak Romanya Hollanda maçı galibi ile karşılaşacağız. Maça saatler kaldı. İşte Türkiye Avusturya maçına dair detaylar...

TÜRKİYE AVUSTURYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Türkiye, Avusturya ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Leipzig şehrinde aynı adı taşıyan stadyumdaki maç, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka TRT 1'den canlı yayınlanacak.

TRT 1 CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye ile Avusturya 18. randevuda

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda yarınki rakibi Avusturya ile tarihinde 18. kez karşı karşıya gelecek.

İki ülke A milli takımları arasında 7'si Türkiye, 10'u da Avusturya'da yapılan 17 maçta Avusturya 9, Türkiye 7 galibiyet alırken, sadece bir maç berabere bitti.

10'u resmi, 7'si özel olmak üzere geride kalan maçlarda Türkiye'nin toplam 23 golüne, Avusturya 24 golle yanıt verdi.

Milli Takım'da önemli eksikler

A Milli Takım'da kart cezalıları kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Milli Takım'da cezası sona eren Abdülkerim Bardakcı ise sahadaki yerini alabilecek.

Avusturya'da ise Hollanda mücadelesinde ikinci sarı kartını gören ve cezalı duruma düşen orta saha oyuncusu Patrick Wimmer, Türkiye'ye karşı forma giyemeyecek.

10 futbolcu ceza sınırında

A Milli Futbol Takımı'nda Avusturya maçı öncesinde 10 futbolcu ceza sınırında bulunuyor.

Turnuvada birer sarı kartı bulunan Zeki Çelik, Salih Özcan, Kenan Yıldız, İsmail Yüksek, Mert Günok, Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Orkun Kökçü, Kaan Ayhan ve Arda Güler, Avusturya maçında da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Mert Günok; Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; İsmail Yüksek, Kaan Ayhan; Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz; Cenk Tosun

Avusturya: Pentz; Posch, Danso, Lienhart, Mwene; Seiwald, Grillitsch; Laimer, Baumgartner, Sabitzer; Gregoritsch

 

Suriye'de Türk tırları taşlanıp ateşe verildi TikTok'ta zorla dudaktan öptüren kadına gözaltı Ayhan Sicimoğlu çalışanına tokat attı Boğaz'da hiperenflasyon