TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadına tepki yağıyor

Duygu Özgül Kalebayır isimli TikTok kullanıcısı kadın "Ben dudak seviyorum" diyerek küçük bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdüğü anları paylaştı. Gelen tepkiler üzerine genç kadın "Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlice kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" dedi

Sosyal medyada "Duygu Özgül Kalebayır" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kuzeni olduğunu iddia ettiği küçük çocukla dudaktan öpüştüğü görüntülerle gündeme geldi.

"BEN DUDAK SEVİYORUM"

Küçük çocuğun yanağından öptüğü anlarda "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı?" dediği duyuldu. Ardından ise çocuğun genç kadını dudaklarından öpmeye başladığı anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadına tepki yağıyor - Resim : 1

"BU RESMEN İSTİSMAR"

Görüntüyü izleyenler "Bu resmen istismar" diyerek tepki gösterirken Kalebayır X hesabından açıklama yaptı.

TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadına tepki yağıyor - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Kendisine tepki gösterenlere adeta ateş püsküren kadın videodaki çocuğun kuzeni olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Arkadaşlar (istismar) adı altında yine bir video paylaşıp gündem etme çabası içerisindeler. Çekilen video kuzenimle ailesinin de yanımda olduğu ve istismarın söz konusu bile olmadığı hatta sayfada başka videolarında olduğunu belirtmek isterim. Bu şekilde istismar adı altında paylaşıp reklam yapan kendi kafasına göre yazı yazan ve etkileşim yaratmaya çalışan insanlara gerçekten üzülüyorum. Sayfaya yazılan yazı üzerinden şikayetimizi yapacağımızı ve görüntümü paylaştığı için de gerekli işlem yapılacaktır."

TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadına tepki yağıyor - Resim : 3

"İSTİSMAR GİZLİDİR"

Kuzeniyle birbirlerini öpüp koklayarak sevdiklerini dile getiren Kalebayır ikinci açıklamasında ise, "Kuzenim ve biz birbirimizi öpüp koklayarak seviyoruz. Çocuk beni öpüyor, seviyor, yalıyor. Anasının babasının ve herkesin yanında bunu bana yapıyor ve etkileşim için istismar yazılıyor sırf beğeni toplamak ve linçten videonuz izlensin diye. Vallahi acıyorum ya istediğiniz kadar paylaşın. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır. Ben kuzenimi istismar etmiş olsam çocuğun ailesinin yanında çocuğun beni öptüğü videoları çekim yapmam ve yüklemem bunu sosyal medyaya. Allah yardım etsin size . Siz kendi kendinize etkileşime devam benim zamanım yok sizin gibi boş insan olmadığım için açıklamalarımı yaptım işinize bakın" diye konuştu.

TikTok'ta "Ben dudak seviyorum" deyip çocuğu dudağından öptüren kadına tepki yağıyor - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

Diyarbakır Sur'da İsrail protestosu "Devlet başkanı olması imkansız" Uzmanından ağızda dağılan lokum gibi kavurma tarifi yapılışı ve püf noktaları Trabzon'da bayram namazı saat kaçta kılınacak?