Süper Kupa maçı ne zaman? Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı saat kaçta, nerede oynanacak?

Süper Kupa maç tarihi belli oldu. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş, Süper Kupa için sezon öncesinde karşılaşacak. Peki, Süper Kupa maçı ne zaman, nerede, saat kaçta? İşte detaylar...

Süper Kupa maçı ne zaman? Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı saat kaçta, nerede oynanacak?

Süper Kupa maçı bu sefer ertelenmedi ve zamanında oynanıyor. Geçen yıl aralık ayında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat iki tarafından çekilmesiyle nisan ayına ötelenen Süper Kupa finali önümüzdeki ay oynanacak. 

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Bu yıl Süper Kupa finalinde lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş karşılaşacak. TFF, Süper Kupa maçının 3 Ağustos'ta oynanacağını ilan etti. 

SÜPER KUPA MAÇI NEREDE, SAAT KAÇTA?

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa karşılaşmasının İstanbul'da yapılacağı belirtildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maç, 3 Ağustos Cumartesi saat 20.45'te başlayacak.

Ortalığı karıştıran hayali üniversite iddiası! Rektörü lise mezunu Patron zam talep eden işçileri azarladı: Hepinizi kapının önüne koyarım Cüneyt Özdemir'den medyadaki kadın düşmanlığına tepki Nagehan Alçı'dan yeni aşk itirafı: Rasim bunu duyduktan sonra...