Sokakta su satan kadına tepki çeken yardım: Paraları teker teker verdi

İbrahim Yılmaz isimli yayıncının yayınladığı video tartışma konusu oldu. Sokakta su satan kadına paraları tek tek verip bir yandan videoya çektirdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan şahıs, eleştiri yağmuruna tutuldu.

  • İhtiyaç sahibi insanlara para dağıtıp o anları da kayda alarak sosyal medya hesabından paylaşarak duyar kasan şahsın, su satan bir kadına yaptıkları isyan ettirdi.
  • Kırmızı ışıkta su satan bir kadını gözüne kestiren İbrahim Yılmaz isimli yayıncı, cebinden bir deste para çıkartarak suların tamamını almak istediğini belirtti.
  • Görüntüleri izleyenler "Bu yardım değil, Türk halkına hakaret" şeklinde yorumlar yaptı.

Sokakta su satan kadına tepki çeken yardım: Paraları teker teker verdi - Resim : 1

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

  • Elindeki banknotları teker teker saydıktan sonra kadına veren şahısın paylaştığı video, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. İnternette büyük tepki çeken görüntülere yorumlar çığ gibi büyüdü.
  • "Reklam yapıyor başka bir şey değil, yazıklar olsun", "Bırakın bu işleri, etkileşim için şu insanları rezil etmeye utanmıyor musunuz?", "Bu adam kim, bu paralar nerden geliyor?", "Bunun yaptığı tek şey şov, gösteriş, şaklabanlık", "Türk halkına hakaret resmen", "Psikolojik rahatsızlığı var" şeklinde yorumlar yapıldı.
200 ses taklidiyle hedefi Hollywood Mağarada bulunmadı, 188 yaşında değil İsrail'de TRT Haber ekibine taciz Bir öğretmenin isyanı: Annelerim siz şaka mı yapıyorsunuz?