Okullar ne zaman tatil oluyor? Okullar ne zaman kapanıyor, bu hafta mı? 2024 yaz tatili başlangıcı

Yaz tatili başlangıcı, öğrencilerin heyecanla beklediği üç aylık tatile az bir zaman kaldı. 20 milyona yakın ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi ve öğretmenler, yorucu eğitim öğretim dönemi sonrasında yaz tatili ile dinlenme fırsatı bulacak. MEB takvimine göre 2023-2024 eğitim öğretim dönemi alınacak karnelerin ardından sona erecek ve yaz tatili başlayacak. Peki, okullar ne zaman tatil oluyor, ne zaman kapanacak?

Okullar ne zaman tatil oluyor? Okullar ne zaman kapanıyor, bu hafta mı? 2024 yaz tatili başlangıcı

Bu yıl okulların kapanacağı tarih Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Okulların erken kapanacağına dair iddialara karşı MEB, okullar belirlenen gününde kapanacak ve yaz tatili başlayacak. Öğrenciler ve veliler, bu hafta okullar kapanıyor mu, ne zaman kapanacak merak ediyor. İşte 2023 2024 eğitim öğretim dönemi kapanışı ve yaz tatili başlangıç tarihleri...

Okullar ne zaman tatil oluyor? Okullar ne zaman kapanıyor, bu hafta mı? 2024 yaz tatili başlangıcı - Resim : 1

KARNE GÜNÜ NE ZAMAN?

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak.

Okullar ne zaman tatil oluyor? Okullar ne zaman kapanıyor, bu hafta mı? 2024 yaz tatili başlangıcı - Resim : 2

OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2023-2024 eğitim öğretim takvimine göre okullar, 14 Haziran 2024 Cuma günü tatile girecek. 

Okullar ne zaman tatil oluyor? Okullar ne zaman kapanıyor, bu hafta mı? 2024 yaz tatili başlangıcı - Resim : 3

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Okullarda eğitim öğretim dönemi, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek. Bu tarihte öğrenciler, yaz tatiline girecek. 9 Eylül 2024'de başlayacak yeni döneme kadar öğrenciler, üç aylık yaz tatili yapacak. 

TV8 canlı yayın akışı 1 Haziran 2024: TV8 nasıl izlenir? TV8,5 nasıl izlenir? TV8,5 uydu frekans bilgileri ve online canlı yayın Kurban Bayramı arefesi ne zaman? MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?