Okul yaz tatili ne zaman 2024? Okullar ne zaman kapanıyor? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı?

Okullarda yaz tatili için geri sayım sürüyor. Haziran ayında milyonlarca öğrenci, alacakları karne ile 2023-2024 eğitim öğretim dönemini tamamlamış olacak. Son olarak nisan ara tatili ile bir hafta tatil yapan öğrenciler, haziran ayının kaçında okullar kapanıyor merak ediyor. Peki, yaz tatili ne zaman? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı?

Okul yaz tatili ne zaman 2024? Okullar ne zaman kapanıyor? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı?

Okullar ne zaman kapanıyor merak ediliyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenciler, haziran ayında alacakları karne ile yaz tatiline girecek. Şu sıralar yoğun bir sınav döneminde olan öğrenciler, yaz tatili için heyecanla gün sayıyor. Peki, okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatili ne zaman başlıyor? İşte MEB tarafından açıklanan tarihler...

Okul yaz tatili ne zaman 2024? Okullar ne zaman kapanıyor? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? - Resim : 1

OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2023-2024 eğitim öğretim takvimine göre okullar, 14 Haziran 2024 Cuma günü karnelerin dağıtılması ile tatile girecek. 

Okul yaz tatili ne zaman 2024? Okullar ne zaman kapanıyor? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? - Resim : 2

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

11 Eylül 2023'te başlayan eğitim öğretim dönemi, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek. Bu tarihte öğrenciler, yaz tatiline girecek. Yeni dönemin 9 Eylül 2024'te başlayacağı düşünülürse öğrenciler, üç aylık tatil yapacak. 

Kurban Bayramı ne zaman 2024? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, hangi günler? Geleceğin spor spikeri ÖSYM açıkladı: 2024-GUY ön başvuru sonuçları nasıl öğrenilir, nihai başvuru nasıl yapılır? KPSS ne zaman, başvuru ne zaman sona eriyor?