LGS ne zaman? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu? 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?

LGS için geri sayım sürüyor. Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak 2024 LGS tarihi yaklaşıyor. Okullar kapanmadan önce haziran ayında yapılacak sınava girecek öğrenciler, LGS sınav giriş belgesinin yayınlanmasını bekliyor. Peki, MEB tarafından LGS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? LGS sınav tarihi ve saati nedir?

LGS ne zaman? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu? 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 2024 LGS tarihi yaklaşıyor. Sınava girecek 8. sınıf öğrenciler, hazırlıklarını sürdürürken 2024 LGS sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak merak ediyor. MEB, LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak açıkladı. Peki, LGS ne zaman yapılacak?

LGS ne zaman? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu? 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? - Resim : 1

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, 24 Mayıs 2024'ten itibaren elektronik ortamdan okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenecek ve onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek. 

LGS ne zaman? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu? 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? - Resim : 2

2024 LGS NE ZAMAN?

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında MEB tarafından yapılacak 2024 LGS, 2 Haziran Pazar günü birinci oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. 

LGS ne zaman? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu? 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? - Resim : 3

LGS SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sınav sonuçları, 28 Haziran 2024'te www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. 

LGS sınav giriş yerleri belli oluyor! LGS ne zaman yapılacak? TikTok'ta kızına müstehcen kelimeler kullanan anne serbest bırakıldı Bursluluk sınav sonuçları açıklandı: 2024 İOKBS bursluluk ödemesi ne zaman başlıyor? Aziz Yıldırım'ı görünce bayıldı