Kabine toplantısı ne zaman 16 Temmuz? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı gündem maddeleri nelerdir?

Kabine Toplantısı, vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu hafta Kabine Toplantısı yapılacak mı, neler görüşülecek merak ediliyor. Kabine Toplantısında 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, ev hanımlarına emeklilik, torba yasa gibi konuların ele alınması bekleniyor. Peki, bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta?

Kabine toplantısı ne zaman 16 Temmuz? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı gündem maddeleri nelerdir?

Yeni hafta ile birlikte Kabine Toplantısı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı tarihi belli oldu. Kabine Toplantısında başlıca enflasyonla mücadele, terörle mücadele, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar, ekonomik gelişmeler ile ilgili konuların ele alınması bekleniyor. Peki, bugün Kabine Toplantısı saat kaçta yapılacak?

Kabine toplantısı ne zaman 16 Temmuz? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı gündem maddeleri nelerdir? - Resim : 1

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı günü ve saati belli oldu. Cumhurbaşkanı günlük programına göre Kabine Toplantısı, bugün saat 15.00'da başlayacak. 

Kabine toplantısı ne zaman 16 Temmuz? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı gündem maddeleri nelerdir? - Resim : 2

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

Bugün yapılacak Kabine Toplantısında enflasyonla mücadele, kamuda ekonomi tedbirleri, 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, ev hanımlarına emeklilik, terörle mücadele operasyonları gibi konuların ele alınması bekleniyor. Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulunacak. 

13-14 Temmuz sınav takvimi: Bu hafta sınav var mı? 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitiyor MEB açıkladı! Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı saat kaçta, nerede oynanacak? Ortalığı karıştıran hayali üniversite iddiası! Rektörü lise mezunu